Judyta050 @ 19 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474806Czy ma któraś z was przepis na ryż preparowany do <modelowania,wypełniania,rzezbienia>??Nie mam proporcji najlepszy sposób "na oko" rozpuszczam pianki w mikrofali po wyjęciu dodaję partiami ryż do pożądanej struktury. Ważne żeby naczynie do pianek i dłonie smarować masłem bo lepi się jak...![]()
kasia19 @ 19 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474812Asiulla, wszystkie torty super, takie czysciutkie i dopracowane, mam nadzieje ze kiedys tez tak będę umiała zrobic. Mam pytanie , czy szablon do myszki miki gdzies mozna ściągnąć czy sama sobie przygotowałas, bo juz się naszukałam i nie mogę nigdzie znaleść
Nie wiem czym "posiłkuje się" Asiula ale ja przypadku takich tortów powiększam obraz z jakiejś kolorowanki i drukuję, mam gotowy dowolny szablon.
Judyta050 @ 19 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474805Kadarma jajo niespodzianka to super prosty tort
Asiulla extra produkcjajeżeli to nie tajemnica to zdradz jak robisz tak wysokie torty? czy to tak grube biszkopty jak w stylu angielskim?![]()
biszkopt mi rośnie zawsze równo z blaszką, przkrajam go na 3 i daję 2 warstwy bitej śmietany i jakoś mi tak zawsze wysokie wychodzą
kasia19 @ 19 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474812Asiulla, wszystkie torty super, takie czysciutkie i dopracowane, mam nadzieje ze kiedys tez tak będę umiała zrobic. Mam pytanie , czy szablon do myszki miki gdzies mozna ściągnąć czy sama sobie przygotowałas, bo juz się naszukałam i nie mogę nigdzie znaleść
https://www.google.pl/search?q=mickey+mouse...366&bih=605
zawsze sobie drukuję taki łeb i powiększam na ksero A3![]()
kadarma @ 20 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474949Judyto, masa na fiata - czarna - gotowa czy samoróbka? A może malowana? Czerń idealna. Mam do zrobienia aparat fotograficzny i zastanawiam się , co będzie lepsze. dziewczyny doradźcie
Wcześniej robiłam xboxa czarnego i byłam zmuszona kupić bo sama nie uzyskałabym tak głębokiej czerni. Pierwszy raz mialam kupną masę w rękach i stwierdziłam ze czerń będe kupywać bo efekt jest dużo lepszy niż szara samoróbkaMalować jeszcze nie malowałam wiec nie wiem jak to bedzie wyglądać.
asiulla1984 @ 20 Oct 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1474983ja tam na czarno farbuje samaTo podaj Asiulla nazwe firmy tego super czarnego barwnika![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.