Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

kajastama

Member
Paź 14, 2013
333
0
0
kadarma @ 11 Nov 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1479585Kajastma, uniwersalny tort dla faceta w każdym wieku - koszula
https://www.google.pl/search?q=tort+koszula...366&bih=681
Dziękuję koszula to świetny pomysł
icon_smile.gif
taki zrobię a oczywiście cały czas przeglądam strony
icon_smile.gif
jestem w połowie pierwszej setki:) Wiem że męczę postaram sie mniej zawracac głowę:)

bumelka

Member
Sie 28, 2011
539
0
0
Dziewczyny czy też tak macie? Chciałam popatrzeć na stronę wcześniej a program antywirusowy mnie nie wpuszcza dając komunikat o złośliwym oprogramowaniu. Dwie strony wcześniej jest wszystko ok.

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
Jest jakiś problem z sygnaturkami z suwaczki. maluchy. pl. Wejdź w swój panel kontrolny u góry po prawej i tam w Ustawienia forum odznacz Nie przy opcji wyświetlania sygnaturek. To rozwiązanie czasowe ale skuteczne.

kajastama

Member
Paź 14, 2013
333
0
0
Dziewczyny wiem ze to pytanie juz sie pojawilo ale nie mogę znależć odpowiedzi. Chodzi mi o to czy mogę tort obłożyć lukrem dzień wcześniej i zostawić na noc w lodówce?? Dziękuję za podpowiedz:)

gosiakw

Member
Sty 12, 2013
83
0
6
ale mnie tu dawno nie było, szok! a jakie cuda powstawiałyście, wszystkie torty są absolutnie mega!!! tez miałam problem z poceniem sie torto w lodówce, teraz wieszam ściereczkę lnianą na tylnej ściance i jest ok:) a to kilka moich tortów
DSC06176.JPG
DSC06210.JPG
DSC06296.JPG

Załączniki

• DSC06176.JPG
    DSC06176.JPG
    173.3 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC06210.JPG
    DSC06210.JPG
    166.7 KB · Wyświetleń: 0
  • DSC06296.JPG
    DSC06296.JPG
    144.6 KB · Wyświetleń: 0
Paź 11, 2013
2
0
0
Nie wiem czy mogę tak się tu udzielić, ale chciałam pokazać moją "luźną" przymiarkę do tortu na 10-tą rocznicę slubu, którą wraz z szanownym małżonkiem będziemy obchodzić za tydzień...

Dodam tylko na swoje usprawiedliwienie,że jest to mój drugi tort w życiu w stylu angielskim( debiutowałam tortem na Pierwszą Komunię Świętą córeczki - jednak nie odważyłabym się go tu pokazać
icon_wink.gif
a w ogóle to piekę torty tylko raz do roku na urodziny córeczki, więc jestem amatorką
icon_biggrin.gif

Zamarzył mi się tort klatka, a córa skomentowała,że to hełm żołnierski wyszedł, więc jak kto woli interpretacja dowolna;-)

Oto on:

Załączniki

• tort_klatka.jpg
    tort_klatka.jpg
    105.5 KB · Wyświetleń: 0
  • tort_klatka1.jpg
    tort_klatka1.jpg
    69.2 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Gosiu, super mega produkcja
daumen.gif

Słodka Kraina, całkiem, calkiem ta klateczka. Może gdyby "pręty" były troszkę ciemniejsze jeszcze efektowniej byłaby podkreslona.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy