kajastama @ 2 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1493856Asiulla pytanie jak długo masujesz że twoje torty sa tak idealnie gładkie?masz moze na to sprawdzony sposób?![]()
ja nie Asiulaale najważniejsze to dobrze "otynkować" to nie trzeba nic głaskać tyle tylko żeby się przylepiło![]()
![]()
do piętrowych używam grubych słomek do szejków lub pałeczek do sushi, w zależności od pięter, odpowiednio dociętych
marioletta @ 2 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1493903ja nie Asiulaale najważniejsze to dobrze "otynkować" to nie trzeba nic głaskać tyle tylko żeby się przylepiło![]()
![]()
do piętrowych używam grubych słomek do szejków lub pałeczek do sushi, w zależności od pięter, odpowiednio dociętychA dajesz podstawki papierowe pod każde piętro?
kasia19 @ 3 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1494318U mnie często tynk odkleja się płatami od masy śmietanowej , albo masa nie chce się przykleic do tynku i na dole odstajenapewno coś robię nie tak![]()
U mnie też czasami się odkleja, może źle rovbię masę maślaną? Nie wiem
I dziękuję za odpowiedzi![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.