Judyta050
Member
- Lip 29, 2013
- 235
- 0
- 0
c.d.
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jasminum @ 27 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1531524Czesc dziewczyny. Wyrocznie moje kochane mam do was pytanie biznesowe bo nie ma takiego watku(jezeli jest prosze o wybaczenie za zasmiecanie)i nie mam do kogo z tym uderzyc. Wszyscy mi mowia(rodzina i znajomi), ze moje torty sa pyszne i takie tam. Namawiaja mnie na zalozenie dzialalnosci. Fajnie mowic a co innego zrobic. Podpowiedzcie prosze bo u mnie wyglada to tak ktos zamawia u mnie tort, mowi wielkosc i co chce w srodku jak i na zewnatrz. Licze za skladniki, opakowanie, gaz i prad(mniej wiecej ile), doliczam skromnie za robocizne i wychodzi ze na torcie zarobie ok. 10-20zl. Za kilogram tortu mniej wiecej wychodzi 40zl. Chcialabym jakiejs wskazowki zeby to bylo bardziej oplacalne? Wszelkie sugestie mile widziane.. Z gory wielkie dzieki za pomoc..Wylicz ile średnio wychodzi za tort + cena za robocizne![]()
Jasminum @ 28 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1531640Judytko w tym sek ze nie wiem ile liczyc? Licze narazie max 20zl. Bo boje sie ze wszyscy uciekna do cukierni.. Dlatego was pytam jak to u was wyglada.. A zawalac noce i przekladac plany dla jednego powiedzmy duzego zamowienia i zarobic na tym max 20zl. No to chyba jednak odpuszcze bo mojbczas prywatny jednak jest dla mnie wiecej wart..to zależy z jakiego miasta jesteś , ile masz klientów, ile wydajesz srednio na tort ?
Judyta050 @ 28 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1531641to zależy z jakiego miasta jesteś , ile masz klientów, ile wydajesz srednio na tort ?Jestem ze Szczecina, srednio robie od 5 do 10 tortow w miesiacu. Najmn8ejszy tort do 2kg na smietanie za same skladniki wychodzi mnie do 30zl.
Jasminum @ 29 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1531658Jestem ze Szczecina, srednio robie od 5 do 10 tortow w miesiacu. Najmn8ejszy tort do 2kg na smietanie za same skladniki wychodzi mnie do 30zl.Więc za tort bierzerz 50zł?? nie wiem jak wyglądają twoje torty nie mogę nigdzie znależć ale ja poniżej 100zł nie schodze![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.