Alll
Member
- Paź 9, 2008
- 523
- 0
- 16
Izo, bita śmietana wcale trudna w obróbce nie jest. Trzeba tylko znać kilka zasad. Do obkładania nie dajemy żelatyny tylko stabilizator. Żelatyna nie daje nam czasu na dekorację. Oprócz dobrej śmietanki 36% potrzebny jest obrotowy talerz, duży wygięty nóż i prostokątna skrobka do wygładzania boków.
Śmietankę nakładam przy pomocy worka dekoratorskiego, po to by warstwa była równa i jak najmniej ją głaskać nożem. Szybko obracasz talerz i głaszczesz śmietankę.
Mam kilka fotek to zaraz wkleję.
Śmietankę nakładam przy pomocy worka dekoratorskiego, po to by warstwa była równa i jak najmniej ją głaskać nożem. Szybko obracasz talerz i głaszczesz śmietankę.
Mam kilka fotek to zaraz wkleję.









Ostatnią edycję dokonał moderator: