Tymcia @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085718Zaszalałam, kupiłam formę niemowlaka nawet nie wiedziałam że są takie.Strasznie mi się podobają te maluszki.
Ja podobnie ... Nie mam okazji ale forma jest tak cudna, ze musiałam ją miećNo to forma sobie leży ...![]()
Tymcia @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085751Może takie trole?Ślicznosciale że niby miałabym takie sama zrobić? za rok moze dwa !![]()
waszkamaszka @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085754Ślicznosciale że niby miałabym takie sama zrobić? za rok moze dwa !
Na Suwaczkach tych pod moim postemNie histeryzuj, masz gotowca, odrysuj, wytnij z masy rozwałkowanej , wieksze cześci odrysuj oddzielnie i wytnij z kol. masy. Masz tu tylko brzydką
zieleń i brąz ,a małe detale narysuj. Dasz radę!!!![]()
H-eleno-- ja chętnie wypozyczę, i nawet mogę ci wykluć jednego bobasa![]()
chachu @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085761H-eleno-- ja chętnie wypozyczę, i nawet mogę ci wykluć jednego bobasa
asio... jak mawia pewna Dorotka (z lokami...![]()
A tak serio, chcesz? kupić Ci u krzych.lublin?
h-elen @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085769asio... jak mawia pewna Dorotka (z lokami...![]()
A tak serio, chcesz? kupić Ci u krzych.lublin?Dzięki ci kochanaPopatrzę co on tam ma, bo jakies jadalne świecidełka na czerwiec potrzebuję i kolezanki córka tu przylatuje więc może ją poroszę to mi przywiezie. No i muszę mojego kocura pogłaskac trochę bo jutro musi mi do miksera dołożyć
,a wiecie że zbyt dużo wiadomości w tej sprawie moze mu żle na futro wpłynąć![]()
![]()
Aaaa masz...http://allegro.pl/forma-silikonowa-noworod...1427634051.html nie wiem , nie chce sie podświetlić
http://allegro.pl/forma-silikonowa-noworod...1427634051.html
przez link nie wcodz, a wchodziło. tak jak Waszka mówi można znależc
Duszka20 @ 31 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1084082masa robi się twarda ale w kontakcie z tortem i masą położoną między tort a masę cukrową (najlepiej maślaną) nabiera miękkości i na pewno nie będzie taka twarda jak różyczki, zwłaszcza ta masa z plantąMam problem z dostaniem Planty. Szukam i szukam w różnych sklepach, ale w mojej wsi jej nie ma. Próbowałyście ją czymś zastąpić?
Siedmiokropka @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085795Mam problem z dostaniem Planty. Szukam i szukam w różnych sklepach, ale w mojej wsi jej nie ma. Próbowałyście ją czymś zastąpić?Oj nie wiem co tam w Polsce jest ale to musi byc biały tłuszcz roślinny.
Sabinal-- ja też zepsułam mojego Kenwooda i zamówiłam drugiego, kupa kasy ale cóż mam nadzieję ze na lata będzie mi wierny (musi być bo go z KA-Kitchen Aid nie zdrawdziłam) a starego też naprawię tylko jak się szanowni państwo ze sklepu w Polsce odezwą.![]()
Wiecie co , przejrzałam co tam krzych. lublin ma i powiem wam że z tego ang. sklepu jest taniej. Oczywiście nie spamiętam wszystkich cen ale to co ostatnio zamówiłam było o 10pln tańsze, takie patchworki-kwiatki . Wysyłka do Polski wyniesie 23pln, tylko oni zwykłą pocztą wysyłają i do mnie szło tydzień. I cholerka tego bobasa nie mają. Jak ktoś chce to podaję mozna sobie poszperać, przeliczyć, może komuś się przyda![]()
http://www.surbitonart.co.uk/acatalog/Suga...encils_182.html
Wejdzcie sobie w Patchwork Cutters i tam są teraz promocje
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.