Duszka20
Member
- Kwi 27, 2010
- 280
- 0
- 0
chachu @ 2 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085103Coś ty , kiedyś próbował mnie nauczyć , jak pracował, jak się wyprawy puszcza, daj ty mi spokój!!!
Zły był bo żona kolegi mu pomagała ale przestał grać bo im sie komp zepsuł i potem netu nie mieli. Mój mąż jest dziwny z nim się nawet kłócić nie da. Nie odzywa się i koniec. Koleżanka mówi że mi zazdrości bo jak się specjalnie ze swoim pokłóci to on godziny bez gadania nie wytrzyma![]()
Ale ze swoim przyjacielem to pół dnia by gdał. chyba już mnie nie kocha![]()
Dobra , co by nam się nie dostało za temat nie w temacieTakie serducho na walentynki, proste i szybkie
chachu tak nie może być, nie da się Ciebie dogonić!! co ja mówię "dogonić"? gonić!! nawet kurzu za Tobą nie widaćja rozumiem, że nalezy podnosić poprzeczkę ale bez przesady co jeden tort to piękniejszy. Jak widać diabeł tkwi w szczegółach (a właściwie prostocie) im prostszy z umiarem tym lepszy!
![]()
ja też tak chcę![]()
waszka dawaj te niezapominajki tak czy siak, bo niebieski to mój ulubiony kolor a w tym miesiącu dużo tortów mnie czeka - z okazji i bez okazji więc chetnie coś podpatrzę
a poza tym jakoś ostatnio samo oglądanie Waszych tortów (i ładnych fotek Tymcia) sprawia mi przyjemnośći poprawia nędzny zimowy humor
Ostatnią edycję dokonał moderator: