martyna22a
Member
- Lut 9, 2009
- 803
- 0
- 0
cholera zawdze ogladam ddtvn a dzis przelaczylam na tvn24 zeby zobzczyc co z Kubica i tak juz zostalo , nie widzialam

Nicki1 @ 7 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1087740Monsai rzeczywiście różnica w kolorach może być przy różnych ustawieniach monitora... jeśli planujesz barwić na różowo to kup barwnik, będziesz miała porównanie... ja mam córkę, więc różowy kupiłam, bo nie raz pewnie użyję dla niej
własnie tak tez mysle, że skoro córcia w domu to i tak sie przyda częściejA samego czerwonego jakoś mało uzywam właściwie.![]()
No a jak z pomarańczowym? Czy wychodzi ładny?
waszkamaszka @ 7 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1087746Hej robila która torebke? wyskoczył mi inny tort na sobotę
Monsai @ 7 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1087742własnie tak tez mysle, że skoro córcia w domu to i tak sie przyda częściejA samego czerwonego jakoś mało uzywam właściwie.![]()
No a jak z pomarańczowym? Czy wychodzi ładny?zerknij sobie na tort butelkę whisky
praktycznie wszystko barwiłam barwnikiem czerwonym i żółtym - tyle odcieni można uzyskać:
http://aromatkuchni.blogspot.com/2011/01/tort-whisky.html
tylko korek barwiłam brązem
Pieguss @ 7 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1087744dzięki dziewczyny za uznanie dla łowcy
Nicki1, za radą Chachu, rozrobiłam sobie glukozę i nią smarowałam
dzięki!
iza-gr @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085672ulinqa, ale superaśny żółwik, ale najbardziej interesuje mnie kolor, bardzo prawdziwy. Ja potrzebuje zrobić koszyk brązowy a nie mam takiego barwnika i nie wiem czym to zabarwić..Użyłam lukru plastycznego ciepły brąz z tortowni z odrobiną różowego też z tortowni...
Nicki1 @ 7 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1087784zerknij sobie na tort butelkę whisky
praktycznie wszystko barwiłam barwnikiem czerwonym i żółtym - tyle odcieni można uzyskać:
http://aromatkuchni.blogspot.com/2011/01/tort-whisky.html
tylko korek barwiłam brązem
dzięki!dziękuje bardzoPomaranczowy śliczny![]()
![]()
kazeno @ 7 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1087834pieguss lowca jak zywa!!! pikna welenka..
P.S jak zobaczylam na tym forum ta maszynke do golenia i odciskania listkow to polecaialm sprawdzic swoja i.. musze wyslac meza po LEPSZE maszynki.. ehh nie trzeba bylo oszczedzac hahahahahaA ja specjalnie poszłam i kupiłam tą tylko i wyłącznie na listki![]()
Czekam na kuriera z wykrawaczkami i chyba dziś nie dojedziea mnie się chce wykrawać
i masy czekają![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.