sohers
Member
- Maj 12, 2010
- 126
- 0
- 0
Sierotka3m @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977704Ja się na tą tortownię czaję teraz, bo w maju wykrawaczki są w promocji
No właśnie fajne promocje teraz mają a ja cieńko teraz z kasą stoję![]()
Sierotka3m @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977704Ja się na tą tortownię czaję teraz, bo w maju wykrawaczki są w promocji
No właśnie fajne promocje teraz mają a ja cieńko teraz z kasą stoję![]()
h-elen @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977708Otóż jest ona wycięta skapelem w masie cukrowej,to dało efekt cieniutkiej niteczki...![]()
Podziwiam za wytrwałość.. Słowa uznania![]()
h-elen @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977744sohers, moja przygoda z masą cukrową też zaczęła się od takich różyczek
To super że nie jestem sam![]()
Próbowałem też innych ale cosik masa nie zbyt plastyczna jest i mi nie wychodzi![]()
Sierotka3m @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977756Pięknie, sohers, szczególnie ta ostatnia - jak żywa!
Żeby masa była bardziej plastyczna (taka stricte do wykonania ozdób), trzeba ją robić z trochę innego przepisu, takiego z dodatkiem tylko powder lub CMC. Ale muszę przyznać, że ta Zielonej Truskawki z dodatkiem Planty bardzo dobrze się sprawdzała, w każdym razie u mnie![]()
Ja tyż chciałam zacząć naukę od róż, ale mi nie wychodziły.. Aż tu nagle niespodzianka - wczoraj lepiłam róże z gumki chlebowej na życzenie kuzynki i wyszły pierwszorzędnie
Aaa Dziękować Dziękować![]()
![]()
![]()
No ja właśnie ta Zielonej Truskawki zrobiłem![]()
Sierotka3m @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977756Żeby masa była bardziej plastyczna (taka stricte do wykonania ozdób), trzeba ją robić z trochę innego przepisu, takiego z dodatkiem tylko powder lub CMCA przepis podasz???plissss![]()
I jeszcze ta gumka chlebowa to nie słyszłem jeszcze cioTo![]()
hokusik @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977768Sohers może któraś z dziewczyn mieszka w Poznaniu albo masz tam znajomych to możesz w PAN zamówić zapłacić a ta osoba odbierze i wyśle Ci pocztą PolskąJa właśnie zamierzam tak zrobić
Swietny pomysł więc może niech się Panie wypowiedzą kto ewentualnie chciałby pomóc![]()
Oczywiście nie już zaraz ale czy dało by się jeśli ładnie poproszę ja lub ktoś inny![]()
To może jeszcze skożystam z okazji i zapytam czy jest ktoś chętny z wrocka żeby mnie podszkolić???
sohers @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977709No właśnie fajne promocje teraz mają a ja cieńko teraz z kasą stoję
A mnie drażni to że teraz ciągle są tam braki![]()
Jo_anna1 @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977793A mnie drażni to że teraz ciągle są tam braki
To już wykupili wszystko![]()
Sierotka3m @ 17 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=977820Sohers, przepis na masę meksykańską mogę podać, ale jak do domu wrócę, bo w pracy siedzę![]()
Roboty mało, to CinujęPławię się w sukcesie, bo tort chrzcinowy zgarnął pyszne recenzje
I cieszę się, bo kolejne zamówienie dostałam, tort urodzinowy dla 13-latki w kształcie piłki do kosza, więc już szukam natchnienia (nie wiem, czy zdobić cukrową, czy maślaną masą)..![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.