iza-gr @ 28 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1018998chachu, smutno mi jak patrze na twoje dzieła, bo wiem, że jestem dwie galaktyki za Tobą
A mnie nie jest smutno jak ogladam takie piękności, ja dostaję ślinotoku, obgryzam paznokcie, włosy rwę, popadam w kompleksy, zazdraszczam......Ale cieszę się że osoba która wykonała takie cudo jest w zasięgu kliknięcia mojej myszki( szkoda że tak daleko) i podpowie, poradzi kiedy tego potrzebujemy. Z większym zapałem zabieram się do pracy bo jeżeli ktoś może to ja też (chyba
)Jestem wdzięczna takim osobom jak Chachu.![]()
![]()
Jednocześnie jestem świadoma że właśnie jeszcze te galaktyki przede mną do pokonania.....![]()
Więc Iza-gr kuruj się kochana zakasaj rękawki i do dzieła![]()
lilka @ 27 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1018667Alll autko jest super
Jo_anna1 tort jest prześliczny, a czy mogłabyś mi wytłumaczyć jak Ty te torty schodkowe wykonujesz bo mi się one bardzo podobają, tylko nie bardzo wiem jak zrobić te schodki.Lilka juz wkleiłam https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3...p;#entry1019023
teraz biorę się do dalszej pracy.
chachu @ 28 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1018964Wstawiam bo juz pora, wykonałam go i jestem przeszczęśliwa chociaż padam z nóg. Zjedzony został już we czwartek a od wczoraj maluje pokój i tapetuje i już napradę nie mam siły ale nieskromnie muszę się pochwalić. Jestem z niego bardzo zadowolona , moje pierwsze kwiaty na drucikach i z gum pasty i te wszystkie zakupione do niego gadzety sprawdziły się doskonale. Wybaczcie mi ten samozachwyt ale naprwde sie ciaszę, a moze to ze zmęczenia.
Chachu samozachwyt w tym przypadku jak najbardziej usprawiedliwiony i wskazany, mi oczy wyszły z orbit jak go zobaczyłam![]()
I nie ma czego wybaczać, bo jakbyś się nim nie zachwyciła, to by było wręcz dziwne.
Aniu Magdo twoje piłeczki też są świetne i wesołe, a jakieś nierówności, o czym ty mówisz kobietoZjadłabym wszystkie za jednym podejściem![]()
![]()
iza-gr @ 28 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1019093Alll czy to Twoje przepisy są na WŻ? często korzystam z przepisów autorki pod tym nickiem (szczególnie ciekawią mnie przegryzki na jeden ząb)Tak, to moje. To miłe, ze z nich korzystasz.
Ostatnio jednak robię słodkości.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.