kazeno
Member
- Cze 15, 2009
- 400
- 0
- 0
ullinqua a starszak nie chce pomagac?? moj musi siedzic na blacie i wszystko dodawac i kosztowac czy dobre heheheh.. (zreszta jak bylam dzieckiem to idento z mama robilam..) a malej spiacej w dzien ksiezniczki zazdroszcze 
P.S moj do zlobka chodzi.. ale zwykle ja wtedy na zajeciach jestem odbieram go po zajeciach i potem juz razem w domu jestesmy.. teraz mam sesje wiec on siedzi w zlobku a ja zakuwam
a tak w ogole to dalej nie w temacie.. jutro o 9 mam egz z dermatologii.. praktyczny (bleee..) to moze.. prosze o kciuki???? niesmialo.. hehe.. (no te co bede piekly to nie bo nic nie zrobia hehehe..) potem jeszcze w poniedzialek mam teorie z dermy i bede wolna
(o ile zdam
)
Duszka no to wyzwanie z tym torem pol na pol
ale dasz rade.. tylko wlasnie trzeba obmyslec co by sie smietanka nie zetknela z masa i juz 
P.S moj do zlobka chodzi.. ale zwykle ja wtedy na zajeciach jestem odbieram go po zajeciach i potem juz razem w domu jestesmy.. teraz mam sesje wiec on siedzi w zlobku a ja zakuwam
a tak w ogole to dalej nie w temacie.. jutro o 9 mam egz z dermatologii.. praktyczny (bleee..) to moze.. prosze o kciuki???? niesmialo.. hehe.. (no te co bede piekly to nie bo nic nie zrobia hehehe..) potem jeszcze w poniedzialek mam teorie z dermy i bede wolna

Duszka no to wyzwanie z tym torem pol na pol