waszkamaszka @ 9 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1088964Dziewczyny doradźcie mi w raju chcę zrobic kawałeczek plaży mam piasek z biszkoptów i zastanawiam się czy wyciąć w masie ten kawałek?jak posypie po masie to przecież spadnie i będzie odstawał! a ma tam lezeć Ewa kurcze jak to wykonczyćto może ja coś poradzę![]()
robiłam niedawno coś takiego
i "piasek" kładłam na świeżo położoną masę, nic się z nim nie działo nawet po kilku dniach
może chociaż trochę pomogłam![]()
h-elen @ 9 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1089167sionia, dzięki za bezcenny materiał![]()
Olo, owieczka wyszła Ci rewelacyjnie!!! Ma śliczną mordkę, ładny kolor, świetna. A na jaką okoliczność torcik?Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że i ja moge coś wnieść... mam wrażenie, że ciągle tylko pytam, pytam, pytam....
sabinal @ 9 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1089199Katrina ale fajny. A ten piasek to z czego?piasek oczywiście z biszkoptu jest![]()
sabinal @ 9 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1089203Pytaj Soniu, pytaj. H_elen bardzo mądrze ci napisała. Z odpowiedzi na pytania korzystamy wszystkie. Ja jestem raczej w wieku babciowym a wszytkie młode ekspertki bez przerwy o cos zanudzam.
Ja nawet nie "raczej" tylko z pewnością. To znaczy metrycznie, bo mentalnie to czuje sie duzo młodsza. Wszystkiego uczę się od nowa po remoncie głowy. Tak więc spokojna o waszą wyrozumiałośc i ogłaszam się samozwańczo "ta co pyta za siebie i innych".
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.