olo2009 @ 29 Jan 2011 napisał:
niuska @ 21 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1096116WiajcieJestem tu po raz pierwszy i od razu czuję sie zobowiązana podziękować. Szukałam przepisu na tort księżniczkę i właśnie na tej stronce znalazłam szczegółową instrukcję podaną przez devillwoman. Jakby tego było mało jeszcze znalazłam przepis na masę do ozdóbek
Coś mi sie wydaje, że jak zrobię tort na 7 urodzini mojej córci Ani to jej szczęka opadnie (nie mówiąc już o gościach).
Witaj![]()
Życzę powodzenia, trzymam kciuki i czekam na zdjęcia
Jo_anna1 @ 22 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1096169Witaj![]()
Życzę powodzenia, trzymam kciuki i czekam na zdjęciaPiersza próba w wersji mini będzie na 11 marca - impreza dla koleżanek. Wersja big, na rodzinna imprezę na 19 marca. Zdjęcia musowo porobię i Wam pokażę![]()
devillwoman @ 22 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1096226Ciesze się że mogłam pomócpowodzenia i dobrej zabawy![]()
Kupiłam nową miske metalową z przeznaczeniem na upieczenie sukienki księżniczki. Może uda mi się pójść na łatwiznkę i upiec kieckę od razu w odpowiednim kształcie. Najprawdopodobniej jutro będzie próba wykorzystania miski jako blaszki do ciasta![]()
niuska @ 22 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1096428Kupiłam nową miske metalową z przeznaczeniem na upieczenie sukienki księżniczki. Może uda mi się pójść na łatwiznkę i upiec kieckę od razu w odpowiednim kształcie. Najprawdopodobniej jutro będzie próba wykorzystania miski jako blaszki do ciasta
Miska się sprawdziłaSukienka pokrojona już na blaty i zamrożona czeka na swój wielki dzień![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.