Masa do robienia ozdób na ciasta i torty

olo2009

Member
Sie 29, 2010
143
0
0
Hej dziewczyny jutro przede mną do zrobienia tir Maniek z bajki cars i powiem wam szczerze że mało jest o tym w necie, chyba mało popularne autko wybrali hehehe, może wy coś więcej wiecie na temat tego autka?

Paź 20, 2009
2
0
0
WITAM CHYBA SIĘ TROCHE ZAWIESIŁAM
icon_smile.gif
ALE NIE WIEM JAK ZROBIĆ KREM POTRZEBNY DO DEKORACJI TORTU BARBIE. BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA POMOC DZIĘKUJE

Ostatnią edycję dokonał moderator:

niuska1

Member
Lut 21, 2011
4
0
0
Wiajcie
wink.gif
Jestem tu po raz pierwszy i od razu czuję sie zobowiązana podziękować. Szukałam przepisu na tort księżniczkę i właśnie na tej stronce znalazłam szczegółową instrukcję podaną przez devillwoman. Jakby tego było mało jeszcze znalazłam przepis na masę do ozdóbek
icon_lol.gif
Coś mi sie wydaje, że jak zrobię tort na 7 urodzini mojej córci Ani to jej szczęka opadnie (nie mówiąc już o gościach).

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
niuska @ 21 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1096116Wiajcie
wink.gif
Jestem tu po raz pierwszy i od razu czuję sie zobowiązana podziękować. Szukałam przepisu na tort księżniczkę i właśnie na tej stronce znalazłam szczegółową instrukcję podaną przez devillwoman. Jakby tego było mało jeszcze znalazłam przepis na masę do ozdóbek
icon_lol.gif
Coś mi sie wydaje, że jak zrobię tort na 7 urodzini mojej córci Ani to jej szczęka opadnie (nie mówiąc już o gościach).
Witaj
wink.gif

Życzę powodzenia, trzymam kciuki i czekam na zdjęcia

niuska1

Member
Lut 21, 2011
4
0
0
devillwoman @ 22 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1096226Ciesze się że mogłam pomóc
icon_smile.gif
powodzenia i dobrej zabawy
icon_smile.gif
Kupiłam nową miske metalową z przeznaczeniem na upieczenie sukienki księżniczki. Może uda mi się pójść na łatwiznkę i upiec kieckę od razu w odpowiednim kształcie. Najprawdopodobniej jutro będzie próba wykorzystania miski jako blaszki do ciasta
gruebel_2.gif

niuska1

Member
Lut 21, 2011
4
0
0
niuska @ 22 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1096428Kupiłam nową miske metalową z przeznaczeniem na upieczenie sukienki księżniczki. Może uda mi się pójść na łatwiznkę i upiec kieckę od razu w odpowiednim kształcie. Najprawdopodobniej jutro będzie próba wykorzystania miski jako blaszki do ciasta
gruebel_2.gif
Miska się sprawdziła
icon_lol.gif
Sukienka pokrojona już na blaty i zamrożona czeka na swój wielki dzień
mniam.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy