Akulka @ 13 Feb 2007 napisał:
Cottien @ 2 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1236380"W formie mięsa"... hm, ciekawe... Mam duże poczucie własnej intymności, mam duży szacunek do swojego, kobiecego ciała, tak samo jak mój przyjaciel i wszyscy obecni na imprezie. A żarty to żarty.
Dziwi mnie trochę reakcja, gdyż nawet moja mama - osoba bardzo konserwatywna, chrześcijanka (mieszkanie kobiety z mężczyzną, seks tylko po ślubie itp) - miała z tego ciasta niezły ubaw, nawet mi pomagała, doradzała. Z resztą nie ważne, ciasto już dawno 'skonsumowane', nawet okruszki po nim nie zostały. Było, minęło i nie sądzę bym prędko robiła kolejny podobny tort ale masa dobrej zabawy przy nim była
Nie wierzę.![]()
Ja jestem bardzo tolerancyjna, ale nigdy nie zrobiłabym takiej "ozdoby" na własnym torcie, a tym bardziej dla kogoś
Cottien @ 2 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1236419Cała kobieta to naprawdę cała kobieta - razem z jej manią czytania, ulubionymi filmami, kolorem oczu, kryje się wg mnie za nią całość - nie tylko maszynka do seksu. Tu chowa się miłość.Niestety, nie udało mi się tego zauważyć.
Kobieta z Twojego tortu po prostu krzyczy - weź mnie.
I to wulgarniejszym językiem.....
Juzia @ 2 Jan 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1236469Cottien gdybyś zrobiła babcię w mocherowym berecie to było by ok ale takie ciało to przegięcie.
Chyba nie zrozumiałaś argumentacji.
Różnica - skoro jesteśmy na forum kulinarnym - jak między świeżą, smakowicie przygotowaną polędwiczką a przegniłą padliną - na obie miałabyś ochotę? różnica nie do zauważenia?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.