Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

rastagatka

Member
Paź 6, 2009
363
0
0
Jo_anno1 jak patrzę na zdjęcia, to zazdroszczę ci pobytu na pokazach. Karmel jest wprost genialny! Twoje "wypociny" cudne, gratuluję.
Zielona Truskawko dzięki za link, na pewno się przyda.

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Jo_anno1 zdrowiej szybciutko. Bidna jesteś z tym chorubskiem i zamówieniem na torty. Mocno
daumen.gif
za powrót do zdrowia. Karmelowe wyroby cudo. Delfiny zbiły mnie z nóg. Karmel tak cię urzekł,że czekam na chwilę w której będziemy podziwiać twoje wyroby.
wink.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Jo_anno, duuużo zdrówka!!!
Odpoczywając na urlopie często myślałam o tym, co ciekawego oglądasz w Poznaniu. Piękne jest to co prezentujesz
icon_smile.gif

Już poprzedniczki napisały to, do czego i ja się przyłaczę - CZEKAMY NA KARMELOWE WYROBY W TWOIM WYKONANIU
icon_smile.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Jo_anno1 , H-elen, Chachu chciałam Was spytać, czy byłoby to możliwe, żebyście utworzyły taką galerię tortów jaką ma np. Rastagatka. Tworzycie cuda . Chciałoby się niekiedy w razie potrzeby coś od Was podejrzeć i trzeba długo przeglądać różne wątki żeby coś znaleźć.
Mam nadzieję,że nie uznacie tego za szczyt bezczelności. Nie dość,że chcemy "zwalać", to jeszcze macie nam to ułatwiać, ale myślę, że inne Cinki dołączą do mojej prośby. Ale byście nam ułatwiły życie!
wink.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
sabinol, ja nie widzę przeszkód
icon_smile.gif
. Co prawda mam skromny dorobek, bo coś tam dłubię raz do roku, czasami dwa ale jeżeli komuś to się podoba, to tym milej
icon_smile.gif

Właśnie wróciłam z uropu i jutro idę już do pracy. W weekend wyjeżdzam (poznam przyszłych swatów
icon_wink.gif
...
Obiecuję, że jak tylko trochę uporam się z zaległościami to zrobię galerę. Na sumieniu mam jeszcze fotki z domu a raczej galerię swoich witraży, które obiecałam paru osobom...

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Dołączam do prośby!
icon_lol.gif

Joanno, bardzo Ci dziękuje za prezentację z wystawy Polagra-food! Z tego, co pisali inni w internecie, wynikało, że będzie ona uboga... a tym razem wygląda na to że było super! Po Twoim opisie aż chciałoby się tam znaleźć i pouczyć się trochę od p. Małgorzaty Weber, pooglądać trochę prezentacji i... zjeść jakieś ciacho
icon_wink.gif
No i, oczywiście, b. ładne pamiątki sobie przywiozłaś... Życzę szybkiego powrotu do zdrówka, bo coś ostatnio choróbsko panuje w Polsce
baa.gif
Mnie też coś dopadło, ale "na szczęście" to tylko przeziębienie.

Jeśli chodzi o TK Maxx - byłam ostatnio i bez zakupów się nie obyło
icon_mrgreen.gif
Przytachałam rękaw cukierniczy, ale taki lepszy (czwarty już mój...
icon_redface.gif
) - od środka wyłożony folią, dzięki czemu nie przecieka, z wierzchu mocniejszy materiał. Do tego osiem tylek plastykowych, ale dwie baaardzo przydatne do robienia muffinków - duża gwiazda (którą użyłam także wczoraj do pączków hiszpańskich, swoją drogą pyszne były) i jedna okrągła.

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
H-len, dziękuję bardzo. Nieważna jest ilość, tylko jakoś. Wolałabym zrobić w całym życiu tuzin takich tortów jak wasze niż byle jakich setkę.
anbetung.gif

Aniu-Magdo ja coś nie mam takiego szczęścia do tego sklepu jak ty. Byłam tam wczoraj,ale kupiłam tylko komplet foremek do pierników
cry_1.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anno piekne, piękne aż chciałoby się spróbować czegoś nowego. Współczuję ci choróbska nas od soboty wieczora wymęczyła jakaś jelitówka, wymioty . biegunka, najpierw dzieci, potem jak , mąż i mama. Pranie , sprzątanie po dzieciach , czuwanie w nocy, dzisiaj pewnie też będe spała u wszystkich po kolei. I też jestem w plecy, na piątek mam duży tort i oczywiście robota w lesie, przed chwilą wycięłam chyba ze sto literek i mam dosyć. Ach i jeszcze akurat teraz czas na te szczęśliwe dni
cry_1.gif
Już nie będę sie użalać, idę spać.
wink.gif

A co do prośby to bardzo proszę na dole wstawiłam adres mojego reklamowego
icon_question.gif
bloga. Mam nadzieję że sie wstawi
wink.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Uj lipa myślałam że się adres podświetli. Muszę to rozpracować ale już chyba nie dziś. A jak ktoś wie jak to zrobić to byłabym wdzięczna o wytłumaczenie
anbetung.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
sabinal @ 22 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1028099Jo_anno1 , H-elen, Chachu chciałam Was spytać, czy byłoby to możliwe, żebyście utworzyły taką galerię tortów jaką ma np. Rastagatka. Tworzycie cuda . Chciałoby się niekiedy w razie potrzeby coś od Was podejrzeć i trzeba długo przeglądać różne wątki żeby coś znaleźć.
Mam nadzieję,że nie uznacie tego za szczyt bezczelności. Nie dość,że chcemy "zwalać", to jeszcze macie nam to ułatwiać, ale myślę, że inne Cinki dołączą do mojej prośby. Ale byście nam ułatwiły życie!
wink.gif
Takie uznanie to zawszczyt dla mnie. Nie mam bloga ale postaram sie coś wymyślić. I "zwalajcie" ile chcecie
icon_mrgreen.gif

Chahu bidulko trzymaj się
bussi.gif

Dziś rozłożyło się grypowo moje dziecko.
icon_neutral.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
no to ja tez nie mam szczescia do TKMaxa.. pewnie trafilas na jakas nowa dostawe hehehe :D skoro takie bajery fajowe byly.. ale moze nam sie uda nastepnym razem sabinal :D

dziewczyny nie dajcie sie chorobie!!

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Hm... jak byłam ostatnio (w zeszłym tygodniu, chyba we wtorek lub środę) to był dość spory wybór wśród akcesorii do stylu angielskiego i w ogóle do pieczenia. Foremki były fajne. Na przykład takie mini (ok. 12 cm średnicy) w kształcie serca albo okrągłe pakowane po dwie. A z takich częściej używanych dwie duże silikonowe - w kształcie księgi, np. na komunię, albo w kształcie piłki nożnej (tzn. połówki). Oprócz tego dwa stojaki na muffiny - różowy i żółty, coś podobnego jak TU do obkładania wokół muffinów. I foremki od kwiatków, o których pisałam wcześniej, wyleżały ponad tydzień w sklepie i nikt ich nie kupił. Może następnym razem Wam się uda coś kupić ciekawego
icon_smile.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Dziewczyny, życzę Wam wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia.
wink.gif

Chachu, dzięki.Adres otwiera się nawet nie podświetlony. Świetnie ogląda się te wasze cuda jak nie trzeba ich szukać na wielu stronach. Znów się w nich zachwyciłam!!!

Aniu-Magdo ja też byłam w tym sklepie w zeszły wtorek i wtedy kupiłam tam wykrawaczki do kwiatów w bardzo niskiej cenie. Ciekawa jestem czy nie stałyśmy obok siebie i nie wybierałyśmy tego samego?
icon_biggrin.gif

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Możliwe...
icon_wink.gif
Zastanawiałam się wtedy, czy nie ma tam kogoś z naszego forum przypadkiem
icon_lol.gif
Byłam około 14-15.

justa_81

Member
Lis 27, 2007
117
0
0
chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia

sabinal, ania-magda oj jak wam zazdroszczę tego sklepu
icon_redface.gif

chahu Twoja strona jest bardzo interesująca
freu.gif

ja dopiero przymierzam się do pierwszych zakupów, bo ozdabianiem ciast interesuje się dość krótko i prawdę mówiąc nie wiem co na początek mam sobie zakupić, może podpowiecie mi
icon_rolleyes.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
no to jak ja bylam to na bank nie bylo tylu rzeczy.. ehh.. trudno..

ale by byly jaja jakbyscie sie spotkaly w sklepie nawet o tym nie wiedzac
icon_razz.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Aniu-Magdo byłam tam ok.13.00.
Kazeno próbuj we wtorek. Jeden ze sprzedawców powiedział mi, że towar przywożą im od wtorku do piątku. Na pewno coś trafisz.
wink.gif

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Chyba jednak się nie spotkałyśmy
icon_wink.gif

Promocja na podkładki ciekawa... miałam zamiar takie kupić (łatwiej dać tort razem z podkładką niż czekać na zwrot talerza), a to dodatkowo mnie zachęca
icon_smile.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Zobaczcie jakie mamy tu kochane i uczynne dziewczyny. Miałam małego pomysła na dojścia do ich galerii, chwila, moment i już jest odzew i możemy bez problemów oglądać Wasze cudeńka do woli i bez kłopotliwych poszukiwań. Jeszcze troszkę i będą inne albumy czy galerie.Bardzo Wam za to dziękuję
anbetung.gif

Tu przenoszę linka którego źle umieściłam:
tutoriale- kwiaty

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy