Jo_anna1 @ 9 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023326A czy taki sklep jest też w Poznaniu?![]()
Już znalazłamale ze mnie rozdziawka![]()
![]()
Jadę, jadę do PoznaniaMam urlop, potwierdzone rezerwacje. Kcem zwiedzić targi polagra-foods i zrobić zakupy w centrum PAN. Może wstąpię na ciastko do cukierni mistrza Kandulskiego. Plany mam że hou, hou jak będzie zobaczymy. Na razie bardzo się cieszę- ale z tym chyba do radosnego.![]()
Ja tyż kcem![]()
chachu @ 10 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023570Ja tyż kcem
Chętnie bym Cię zabrała ze sobą. A jak juz bym cię miała w zasięgu ręki nie wykręciłabyś się od udzielenia kilku lekcji dla mnie.![]()
A tak poważnie to rzeczywiście PAN oprócz udzielanych rabatów organizuje pokazy w czasie trwania targów. Oprócz tego jeżeli ktoś przed targami stawi się w sklepie PAN to może mieć szczęście i otrzymać darmowy bilet wstępu na targi.
Może uda mnie się![]()
hokusik @ 10 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023615Asia to może zbierz zamówienia od nas i przy taaakich zakupach dostaniesz jeszcze coś gratisja chętnie bym od nich coś nabyłaale ta przesyłka
a do poznania mam jakieś 500km![]()
O to tak mniej więc jak ja.![]()
Zamówienia to może i nie głupi pomysł, ale ja nie wiem czy ja sobie ze swoim apetytem na zakupy poradzę. Jak podliczyłam ile potrzebuję kasy na ten wyjazd to nie wiem czy teraz po zastanowieniu, świadomie wybrałabym się na tę wycieczkę![]()
![]()
toć to czyste szaleństwo. Ale jak wrócę z nowym zapałem, pełna weny twórczej raz, dwa się odkuję![]()
![]()
Jo_anna1 @ 10 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023588Chętnie bym Cię zabrała ze sobą. A jak juz bym cię miała w zasięgu ręki nie wykręciłabyś się od udzielenia kilku lekcji dla mnie.![]()
A tak poważnie to rzeczywiście PAN oprócz udzielanych rabatów organizuje pokazy w czasie trwania targów. Oprócz tego jeżeli ktoś przed targami stawi się w sklepie PAN to może mieć szczęście i otrzymać darmowy bilet wstępu na targi.
Może uda mnie się
Kochana gdzie mnie do udzielania tobie rad!! chyba żefifty, fifty, ty byś mnie tych kwiatów twoich naumiała![]()
![]()
Jedz moja droga, pchaj się i korzystaj a ja trzymam kciuki (tylko tyle mogę)![]()
A jak wrocisz to pełna relacja za kciuki musi być![]()
A kiedy to ten wyjazd?
Jo_anna1 @ 11 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023848pewnie że relacja będzie-słowo harcerza![]()
wyjeżdżam 12-tego, mam bezpośrednie, super połączenie o 7/00 ruszam z Białegostoku a w Poznaniu planowo będę o 13/10.
dzięki za kciuki napewno przydadzą się
,
To ja kciuki tez trzymam, Zeby sie pociag nie spoznil tylko byl przed czasem, I zebys ,Jak ta gabka, wiedze chlonela jak wode, Zebys jak najwiecej sie naumiala i nam tutaj dalsze instruktaze i piekne torty pokazywala ,Wiec w obu rekach![]()
![]()
![]()
Jo_anna1 @ 11 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1023848pewnie że relacja będzie-słowo harcerza![]()
wyjeżdżam 12-tego, mam bezpośrednie, super połączenie o 7/00 ruszam z Białegostoku a w Poznaniu planowo będę o 13/10.
dzięki za kciuki napewno przydadzą się
O| matko tyle godzin!!! To ja prawie tyle do Polski lecę![]()
Nie zapomniej o podusi pod dupkę![]()
Łoj już chyba za póżno, pojechała![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.