Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
No tak , jak byłam w Polsce pytałam w aptece czy moga mi zamówic to pani taaakie
icon_eek.gif
gały zrobiła!!!
Nie wiem czy wyglądałam jak bym chciała sobie żyke podciąć??

Alutka

Member
Lut 28, 2007
738
0
0
Dziewczyny dzieki Wam dowiedzialam sie ze mieszkam niedaleko tkmaxx wiec w przyszlym tygodniu wybiore sie na zakupy a do tego moja przyjaciolka jest stomatologiem wiec otrzymalam skalpel az dwie sztuki - dziekuje Wam bardzo!! Jak ja kocham internet
anbetung.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
ja bylam w tkmaxie w poniedzialek.. i powiem wam ze wszystko fajnie tylko taki balagan mieli na tym kuchennym stoisku na tych malych akceesoriach ze szok.. no i juz takie jakby resztki.. mysle ze trzeba przed swietami pujsc jak bedzie wszystko odpicowane i wyukladane i nowy towar na pulkach.. bo tak to bylo przykro az patrzec.. bo sklep porzadny i fajne rzeczy maja a tu taki zonk.. ale foremki zwierzatka kupilam :D juz mam plan za rok na urodziny 3 syna dlatego mi akurat podpasowaly :D

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
A czy taki sklep jest też w Poznaniu
gruebel_2.gif
?

Już znalazłam
dump.gif
ale ze mnie rozdziawka
rofl.gif

Jadę, jadę do Poznania
banana.gif
Mam urlop, potwierdzone rezerwacje. Kcem zwiedzić targi polagra-foods i zrobić zakupy w centrum PAN. Może wstąpię na ciastko do cukierni mistrza Kandulskiego. Plany mam że hou, hou jak będzie zobaczymy. Na razie bardzo się cieszę- ale z tym chyba do radosnego.
icon_razz.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anna1 @ 9 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1023326A czy taki sklep jest też w Poznaniu
gruebel_2.gif
?

Już znalazłam
dump.gif
ale ze mnie rozdziawka
rofl.gif

Jadę, jadę do Poznania
banana.gif
Mam urlop, potwierdzone rezerwacje. Kcem zwiedzić targi polagra-foods i zrobić zakupy w centrum PAN. Może wstąpię na ciastko do cukierni mistrza Kandulskiego. Plany mam że hou, hou jak będzie zobaczymy. Na razie bardzo się cieszę- ale z tym chyba do radosnego.
icon_razz.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
chachu @ 10 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1023570Ja tyż kcem
icon_mrgreen.gif
Chętnie bym Cię zabrała ze sobą. A jak juz bym cię miała w zasięgu ręki nie wykręciłabyś się od udzielenia kilku lekcji dla mnie.
icon_mrgreen.gif

A tak poważnie to rzeczywiście PAN oprócz udzielanych rabatów organizuje pokazy w czasie trwania targów. Oprócz tego jeżeli ktoś przed targami stawi się w sklepie PAN to może mieć szczęście i otrzymać darmowy bilet wstępu na targi.
Może uda mnie się
icon_mrgreen.gif

hokusik

Member
Maj 29, 2009
122
0
0
Asia to może zbierz zamówienia od nas i przy taaakich zakupach dostaniesz jeszcze coś gratis
icon_smile.gif
ja chętnie bym od nich coś nabyłaale ta przesyłka
icon_sad.gif
a do poznania mam jakieś 500km
icon_sad.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
hokusik @ 10 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1023615Asia to może zbierz zamówienia od nas i przy taaakich zakupach dostaniesz jeszcze coś gratis
icon_smile.gif
ja chętnie bym od nich coś nabyłaale ta przesyłka
icon_sad.gif
a do poznania mam jakieś 500km
icon_sad.gif
O to tak mniej więc jak ja
icon_mrgreen.gif
.
Zamówienia to może i nie głupi pomysł, ale ja nie wiem czy ja sobie ze swoim apetytem na zakupy poradzę. Jak podliczyłam ile potrzebuję kasy na ten wyjazd to nie wiem czy teraz po zastanowieniu, świadomie wybrałabym się na tę wycieczkę
fiesgrins.gif
dump.gif
gruebel_2.gif
ugly_08.gif
toć to czyste szaleństwo. Ale jak wrócę z nowym zapałem, pełna weny twórczej raz, dwa się odkuję
roflmao_2.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anna1 @ 10 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1023588Chętnie bym Cię zabrała ze sobą. A jak juz bym cię miała w zasięgu ręki nie wykręciłabyś się od udzielenia kilku lekcji dla mnie.
icon_mrgreen.gif

A tak poważnie to rzeczywiście PAN oprócz udzielanych rabatów organizuje pokazy w czasie trwania targów. Oprócz tego jeżeli ktoś przed targami stawi się w sklepie PAN to może mieć szczęście i otrzymać darmowy bilet wstępu na targi.
Może uda mnie się
icon_mrgreen.gif
Kochana gdzie mnie do udzielania tobie rad!! chyba że
gruebel_2.gif
fifty, fifty, ty byś mnie tych kwiatów twoich naumiała
icon_mrgreen.gif

Jedz moja droga, pchaj się i korzystaj a ja trzymam kciuki (tylko tyle mogę
icon_mrgreen.gif
)
A jak wrocisz to pełna relacja za kciuki musi być
daumen.gif

A kiedy to ten wyjazd?

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
pewnie że relacja będzie-słowo harcerza
icon_mrgreen.gif

wyjeżdżam 12-tego, mam bezpośrednie, super połączenie o 7/00 ruszam z Białegostoku a w Poznaniu planowo będę o 13/10.
dzięki za kciuki napewno przydadzą się
bussi.gif

balbina1204

Member
Cze 17, 2010
77
0
0
Jo_anna1 @ 11 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1023848pewnie że relacja będzie-słowo harcerza
icon_mrgreen.gif

wyjeżdżam 12-tego, mam bezpośrednie, super połączenie o 7/00 ruszam z Białegostoku a w Poznaniu planowo będę o 13/10.
bussi.gif
,
To ja kciuki tez trzymam, Zeby sie pociag nie spoznil tylko byl przed czasem, I zebys ,Jak ta gabka, wiedze chlonela jak wode, Zebys jak najwiecej sie naumiala i nam tutaj dalsze instruktaze i piekne torty pokazywala ,Wiec w obu rekach
daumen.gif
daumen.gif
daumen.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anna1 @ 11 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1023848pewnie że relacja będzie-słowo harcerza
icon_mrgreen.gif

bussi.gif
O| matko tyle godzin!!! To ja prawie tyle do Polski lecę
icon_mrgreen.gif

Nie zapomniej o podusi pod dupkę
icon_mrgreen.gif

Łoj już chyba za póżno, pojechała
icon_mrgreen.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
wróciłam
banana.gif

Ale jestem szczęśliwa.
Targi ogromne, pokazów mnóstwo. Cudownie po prostu. Przedstawiciel jednej z firm na targach zaproponował mi szkolenie z dekoracji czekoladowych. Dziś ma przesłać na maila informacje zobaczymy. Mogłabym także zostać przedstawicielem niektórych producentów poniewaz nie mają dystrybucji na naszym terenie
icon_mrgreen.gif
Ach ten mój czar i dźwięk
rofl.gif
Dźwięk bo zaraz po przyjeździe zaziębiłam się i zaczęłam tracic głos bo zajęło mi stuny głosowe.
icon_frown.gif
Przywiozłam kilka próbek do przetestownaia, rekawy jednorazowe, podkładki pod tort. Jak się sprawdzą to mam kontakty i bedę korzystać z tych wyrobów. Degustowałam pyszną włoską kawę i pyszną rurkę z kremem. dawno juz takiej nie próbowałam.
Pokazy w PAN prowadzone przez Małgorzatę Weber po prostu rewelacyjne. Pani Małgorzata jest ciepłą, serdeczną osobą. W jej towarzystwie nie czułam się jak szaraczek, amator ale jak ktoś naprawdę wielki. Wrażenia niesamowite. W jej pracowni straciłam poczucie czasu i rzeczywistości, odpłynęłam. Dzięki pani Małgosi po raz pierwszy miałam w ręku karmel. Surowiec wspaniały, delikatny i kaprysny, a jednocześnie tak silny i dostojny. Fascynujący. Niesamowite uczucie móc z nim pracować. Stworzyłam nowy gatunek róży z karmelu
rofl.gif
Z masy cukrowej ulepiłam postać elfopodobną, pathworkowe obrazki. Dzięki uprzejmości pani Małgosi mogłam zabrać na pamiątkę moje "dzieła"
Nie miałam nawet czasu na zwiedzanie miasta- chyba nie czułam takiej potrzeby. O godz. 9-tej targi, po 14-tej PAN, po 20-tej wracałam do hostelu i z wrażenia nie mogłam długo zasnąć. A hostel Poznań dla mnie to totalna porażka. Na zdjęciach wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości. Ale mam juz doświadczenie na przyszłość.
Ogólnie jestem bardzo, bardzo zadowolona z wyjazdu. Jeżeli w przyszłym roku będę miała taką możliwość to także pojadę. Zdjecia zamieszczę jak juz trochę się rozpakuję.
cheers.gif

Coraz bardziej mi się marzy taka mała, cicha cukierenka...............ach.

Spes

Member
Kwi 20, 2010
349
0
0
Jo_anno...czekamy niecierpliwie na fotoreportarz...

A jak juz będziesz miała tę cukierenke...to daj znać...
icon_smile.gif
)..przyjadę!!
icon_smile.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Tyle tego jest że nie wiem co wybrać
gruebel_2.gif

Chyba zacznę od pierwowzorów pani Małgorzaty:
IMG_0192.JPG
IMG_0223.JPG
A teraz moje wypociny( ale to widać i nie trzeba tłumaczyć
rofl.gif
):
IMG_0193.JPG
IMG_0249.JPG
IMG_0258.JPG

Załączniki

• IMG_0192.JPG
    IMG_0192.JPG
    124.1 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_0223.JPG
    IMG_0223.JPG
    171.7 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_0193.JPG
    IMG_0193.JPG
    106.7 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_0249.JPG
    IMG_0249.JPG
    52.4 KB · Wyświetleń: 0
  • IMG_0258.JPG
    IMG_0258.JPG
    25.9 KB · Wyświetleń: 0

illy

Member
Lut 20, 2008
1,500
0
0
Pieknie Ci wyszlo, po raz kolejny udowlodnilas jak wielki talent posiadasz
icon_smile.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Moja Pani, Pani nie wybiera, Pani daje wszyyyystko, bo ja wygłodniała jestem.
Boze jak ja ci zazdroszczę!!!!!!!!
A marzenia mają to do siebie że sie spełniają , więc....
daumen.gif

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy