Kicu
Member
- Sie 6, 2008
- 38
- 0
- 0
O, i teraz mogę Wam powiedzieć, że ciacha wszystkim smakowały. Myślałam, że będą suche, a były.. mniam 

Mam tylko jedno zażalenie, tzn. prawie nie czuć w nich bananów Na początku jedynie bananowo pachniały, a potem i zapach wyparował. Ale i tak były pyszne.
 Na początku jedynie bananowo pachniały, a potem i zapach wyparował. Ale i tak były pyszne.

Dziękuję pięknie za przepis, a co do form muffinowych, to zostanę chyba przy swojej. Nie ma sensu kupować nowej dla samego kształtu, a z serduchowej, przyznam szczerze, jestem bardzo zadowolona.
Powiedzcie mi tylko jeszcze czy robiliście i jak Wam wyszły muffinki w papilotkach. W sumie fajnie wyglądają ale chyba sporo drobiazgowej roboty z nimi.

Mam tylko jedno zażalenie, tzn. prawie nie czuć w nich bananów

Dziękuję pięknie za przepis, a co do form muffinowych, to zostanę chyba przy swojej. Nie ma sensu kupować nowej dla samego kształtu, a z serduchowej, przyznam szczerze, jestem bardzo zadowolona.
Powiedzcie mi tylko jeszcze czy robiliście i jak Wam wyszły muffinki w papilotkach. W sumie fajnie wyglądają ale chyba sporo drobiazgowej roboty z nimi.
Załączniki

Ostatnią edycję dokonał moderator: