no ja tez musz jeszcze raz zrobic - bardzo mi smakuje!! pucha ja sobie do tego tluczone ziemniaki dodam - mniamAsika, a Twoja dieta?![]()
![]()
no ja tez musz jeszcze raz zrobic - bardzo mi smakuje!! pucha ja sobie do tego tluczone ziemniaki dodam - mniamAsika, a Twoja dieta?![]()
Prosze Cie - zobacz - z tych wszystkich potraw ta jest najmniej tlusta - bo zobacz - naczyni a niczym nie wysmaruje - z nozek zedre skore - i upieke - no nie? ziemniakow nie zjem - ba!! w ogole nie ugotuje to nie bede plakac ze nie moge jesc! A maz - coz niech je tak jak ja![]()
P.S. A znacie przepis na ragout duńskie? Pyszności... Mam takowy, ale ponieważ nie wiem czyj Ci on nie wiem, czy mogę zamieścić go na forum... ale na priva to chyba mogę...Ja nie znam, ale brzmi pyszne, jasne ze dawaj tutaj, na pewno nikt sie nie obrazi![]()
P.S. A znacie przepis na ragout duńskie? Pyszności... Mam takowy, ale ponieważ nie wiem czyj Ci on nie wiem, czy mogę zamieścić go na forum... ale na priva to chyba mogę...Ja nie znam, ale brzmi pyszne, jasne ze dawaj tutaj, na pewno nikt sie nie obrazi
Robiłam pyszne POTWIERDZAM mam przepisik od Jaki
Ragout duńskie pyszne mojemu męzowi tak posmakowalo że bardzo czesto wracam do tej potrawki ....
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.