Piegus @ 19 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=416708Pojutrze będę robić ten pasztet i chyba-opierając sie na Waszych doświadczeniach zrobię pół na pół boczku i słoniny. Powinno chyba pomóc.to jak dajesz słoninę to już nie dawaj oliwy ewentualnie kapeczkę i 2 jajka daj więcej
i mam wrażenie, że te opinie o jego suchości to były zaraz po upieczeniu pisane... bo ten pasztet jak wystygnie nie jest suchy jest idealny
bietka @ 18 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=676882NO mam dzisiaj dzień.....zrobiłam wcześniej obiad-piersi z cebulową-kicha w smaku,trawa i niejakie.Teraz wstawiłam pasztet i .....wycieka mi,burzy się i strasznie zadymiłam piekarnik.Moja wina,wiem.Za duzo nawaliłam do blaszki, ale jakoś tak wyszło.Dym w oczy szczypie ale to nic ciekawe czy będzie dobry?Już obiad wędruje do kosza.Będzie dobry zobaczysz
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia