piorunkowa
Member
- Lip 11, 2007
- 155
- 0
- 0
Ewa ja już robiłam parokrotnie ciasto na pizzę z tego przepisu, jest rewelacyjne. Z lenistwa robię w maszynie do chleba z suchymi drożdżami. Szczerze polecam ten przepis. Dzisiaj będzie pizza na obiadek 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
			
			 
	 
	Caritka @ 26 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1018378A pieczarki surowe.A ja znowu wolę podsmażone, z ogromną ilością pieprzu
 
	kanapka @ 14 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1212974Mam pytanie <moze Ilona tu zajrzy> jesli ciasto przygotuje wieczorem a bede piec je na drugi dzien to na ile wczesniej musze je wyjac z lodowki? godzina, dwie?? Jestem
Jestem
Najlepiej 2-3 żeby się "ogrzało". Jak beędzie stało krócej to się dobrze nie rozciągnie na blasze
Jak rozciągne to jeszcze na jakiś czas zostawiam je do podrośnięcia i ponownie naciągam.
Kiedyś właśnie musiałam szybko robić i niestety nie wyszła mi taka jak zawsze - troche mniejsza ale też grubsza
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.
