Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zrozumialam ,ze spoko mozna zrobić wieczorem wrzucic do lodówki i na drugi dzien upiec z dodatkami..... ale czy mozna zamrozic ??? Próbowałyscie tego , bo to by bylo super!!
acha ciasto na pizzę re we la cy jn e !!!! najlepsze na swiecie!!
wczoraj robiłam ciasto na pizze z tego przepisu - bardzo nam smakowało
własnie przepisałam przepis do mojego zeszytu - a to znaczy ze bede ja robila czesciej
Właśnie zrobiłam tę pizzę.
Ciasto jest boskie. Chrupiące, mięciutkie w środku.
Wyszło mi dość cienkie, ale takie chciałam i wywałkowałam je mocno.
Bardzo przyjemnie się je robi. Jest elastyczne, miękkie, plastyczne, doskonale wyrosło.
Upiekłam z połowy porcji. Druga połowa ciasta wstawiona do lodówki i zrobię z niego chyba grubsze pizzerinki, z pieczarkami i serem.