inga_xx @ 16 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=661902dokladnie to samo odwalilam ostatnio z muffinami cappuccino z rodzynkami![]()
a, ze wyszly pycha, nastepnym razem maslo sobie tez daruje. zawsze to troche mniej kalorii..Mowisz, ze bez... Mnie kusilo, ale ostatecznie wylalam ciasto z papierkow i polaczylam z tluszczem. Nie wyrosly w gore. Sa pkaskawe. Pieklam nieco dluzej, ale ladnie sie wypiekly.
Jedna pozarlam. Sa babeczkowate, ale wilgotne i w sumie tlustawe. Nawet wyjmujac z formy papierki mialy tluste...
U Siostry na zdjeciach piekne papilotki, a moje takie nijakie mimo, ze biale ze zlotym prazkiem.![]()
JotHa @ 16 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=661921Sa babeczkowate, ale wilgotne i w sumie tlustawe. Nawet wyjmujac z formy papierki mialy tluste...
U Siostry na zdjeciach piekne papilotki, a moje takie nijakie mimo, ze biale ze zlotym prazkiem.
wilgotne to i owszem
ale tłustawe?![]()
pokaz jak ci wyszły![]()
Siostra_Ducket @ 19 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=663215ja nie pieke w papilotkach,bo dużo potem w nich zostaje
wiec pieke normalnie, a potem przekładam do papilotek, zeby byly takie "ąę'
Hmmm.. to jest sposob![]()
Siostra_Ducket @ 19 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=663215ale czemu Tobie wyszły opadnięte, to nie mam pojęcia
Nie wiem. Mozliwe, ze proszek do d... . Bo przeciez nawet, jak malo ciasta w foremce, to powinny byc nizsze, ale z gorka, prawda ? A te, sama widzisz...![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.