ewalukas
Member
- Sie 24, 2006
- 9,664
- 0
- 0
a jakbym do przecieru takiego gotowego już dodała mleczko kokosowe? i juz nie pasteryzowała, tylko pod kocyk na noc? wyszłoby?
EDIT:
zrobiłam
trochę po swojemu i pewnie smak zupełnie inny mi wyszedł, ale mam. do przecieru dyniowego dodałam puszkę mleka, posłodziłam. ale coś mi brakowało...brakowało mi jakiegoś smaku i nie wiedziałam czego. więc zaczęłam dodawać
myślę trudno, jak przedobrzę to jutro zrobię według przepisu. nie miałam na stanie ani pomarańczy, ani soku, nic. ale miałam sok Julki - Leon o smaku jabłko - brzoskwinia - pomarańcza
dodałam prawie pół. smak prawie, prawie. brakowało mi smaku kokosa, więc dałam wiórki kokosowe.mhm.... teraz tak! na początku miałam przed oczami naleśniki z tym, ale teraz tort kokosowy przełożony tym moim nie-musem

EDIT:
zrobiłam




Ostatnią edycję dokonał moderator: