ela2225 @ 18 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=912275Chyba zrobię dzisiaj.
Nada się już na święta jak myślicie ?czy się nada to nie wiem, ale degustacja na pewno bedzie![]()
haniab @ 12 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920507Nalewkę przefiltrowałam+degustacja,ale co zrobić z bakaliami????
samanta @ 13 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=910895Zgroza.Nie zgroza tylko rewelacja.![]()
Ja jestem zupełnie niealkoholowa. Półlitrową butelkę ulubionego Sheridans'a potrafię pić pół roku więc co się nalewce dziwić. Malinową mam już 3 lata, truskawkową rok a chyba 4 letnia bożonarodzeniowa doczeka się konsumpcji w tym roku.![]()
samanta @ 13 Nov 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=910895Zgroza.Nie zgroza tylko rewelacja.![]()
Ja jestem zupełnie niealkoholowa. Półlitrową butelkę ulubionego Sheridans'a potrafię pić pół roku więc co się nalewce dziwić. Malinową mam już 3 lata, truskawkową rok a chyba 4 letnia bożonarodzeniowa doczeka się konsumpcji w tym roku.![]()
jaka @ 23 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=779573Za każdym razem czytam wszystko, bo wciąż (o ironio) nie chce mi się pokopiować istotnych uwag, a pamiętam, że jest ich dość sporo - w tym roku postanowiłam zaoszczędzić trochę swego czasu w przyszłych latach - stąd pokopiowałam istotne uwagi osób, którym się zdarzyło tworzyć tę nalewkę. Uwagi pochodzą w większości z doświadczenia Hazo, ale nie tylko.
(możnaby wkleić te uwagi na pierwszej stronie...)ja z uprzejma prosba do moderatorow, zeby ten super post Jaki wstawic na 1. strone pod przepisem![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.