izunia2007 @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749965Dzieki SzarotkaA Krysia to chyba jeszcze spi hihihi!
Nie śpię, nie śpię
. Biegałam już ze szmatką do podłóg, dla rozgrzewki, bo zimno jak diabli
.![]()
Chlupki odmierzyłam. Pamiętałam. (co oznacza że skleroza jeszcze nie rzuca mi się na głowę). Po wlaniu do szklanki (250 ml) to było ok. 1/4 - 1/3 szklanki.
Krystyna9 @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749950No i są z tortowej. Jeszcze gorące, bo dopiero wyjęte z piekarnika. Na razie różnicy nie widzę. Pokaż załącznik 32419Śliczne bułeczki, A jak smakowały z mąki tortowej? Była jakaś różnica?![]()
atina @ 17 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=751805A jak smakowały z mąki tortowej? Była jakaś różnica?Nie są gorsze od tych robionych z "650". Ciasto w bułeczkach jest odrobinę jaśniejsze. I jedne i drugie są bardzo smaczne.
Krystyna9 @ 17 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=751813Nie są gorsze od tych robionych z "650". Ciasto w bułeczkach jest odrobinę jaśniejsze. I jedne i drugie są bardzo smaczne.Dzięki za odpowiedźwłaśnie bardzo intensywnie o nich myślę![]()
![]()
atina @ 17 Sep 2008 napisał:
rysia @ 7 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=785716Zrobilam je doslownie przed chwila . Ciasto stalo cala noc na balkonie ,bo nie mialam miejsca w lodowce. Sa pyszne. Pokaż załącznik 35885O rany, ale wybór. Jak w najlepszej piekarni. Piękne są.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.