izunia2007 @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749965Dzieki SzarotkaA Krysia to chyba jeszcze spi hihihi!Nie śpię, nie śpię. Biegałam już ze szmatką do podłóg, dla rozgrzewki, bo zimno jak diabli.
Chlupki odmierzyłam. Pamiętałam. (co oznacza że skleroza jeszcze nie rzuca mi się na głowę). Po wlaniu do szklanki (250 ml) to było ok. 1/4 - 1/3 szklanki.
Krystyna9 @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749950No i są z tortowej. Jeszcze gorące, bo dopiero wyjęte z piekarnika. Na razie różnicy nie widzę.Pokaż załącznik 32419Śliczne bułeczki, A jak smakowały z mąki tortowej? Była jakaś różnica?
atina @ 17 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=751805A jak smakowały z mąki tortowej? Była jakaś różnica?Nie są gorsze od tych robionych z "650". Ciasto w bułeczkach jest odrobinę jaśniejsze. I jedne i drugie są bardzo smaczne.
Krystyna9 @ 17 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=751813Nie są gorsze od tych robionych z "650". Ciasto w bułeczkach jest odrobinę jaśniejsze. I jedne i drugie są bardzo smaczne.Dzięki za odpowiedźwłaśnie bardzo intensywnie o nich myślę
atina @ 17 Sep 2008 napisał:
rysia @ 7 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=785716Zrobilam je doslownie przed chwila . Ciasto stalo cala noc na balkonie ,bo nie mialam miejsca w lodowce. Sa pyszne.Pokaż załącznik 35885O rany, ale wybór. Jak w najlepszej piekarni. Piękne są.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia