Judyta050 @ 29 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1456736witam wszystkich serdeczniejestem tu nowa zarejestrowałam sie bo mam pewien problem z masą cukrową ...otórz przy robieniu figurek masa zasychająć pęka i nie wiem dlaczego może macie jakieś pomysły napewno ktoś juz tego doświadczył?
Witaj JudytaNapisz proszę jaki masz przepis na masę (składniki, proporcje) może coś poradzimy![]()
![]()
JAM @ 17 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1461755A i dokompletowane buciki wzbogacone o smoczki i grzechotkiJakie to ładneeeeeeee![]()
![]()
Ja na razie się przyglądam i podziwiam ( bo naprawde jest na co patrzeć!!!!!) Tak mi się marzy, że może i ja też takie cuda bedę umiała robić![]()
![]()
![]()
JAM @ 17 Aug 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1461755A i dokompletowane buciki wzbogacone o smoczki i grzechotkiJAM te zestawy normalnie rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez chce umiec takie![]()
JAM @ 12 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1451761Teraz chwalę się
Jam mam pytanie , czy sama przygotowałas sobie szablon na buciki , czy gdzies w necie można znaleść, bo kiedys chyba miałam tutka, ale jak mi laptop padł to wszystko przepadło![]()
kasia19 @ 5 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1465944Jam mam pytanie , czy sama przygotowałas sobie szablon na buciki , czy gdzies w necie można znaleść, bo kiedys chyba miałam tutka, ale jak mi laptop padł to wszystko przepadło![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.