inga_xx
Member
- Maj 19, 2007
- 1,500
- 0
- 0
brumek @ 30 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=654479może jedynie ciut za małe - tak po 1-2 cm na średnicyto sa chyba wielkosci "Rafaello", takie tyci tyci![]()
brumek @ 30 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=654479może jedynie ciut za małe - tak po 1-2 cm na średnicyto sa chyba wielkosci "Rafaello", takie tyci tyci![]()
inga_xx @ 30 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=654517to sa chyba wielkosci "Rafaello", takie tyci tyci
żle się wyraziłam - chodzilo mi o to, że o są 1 cm za małe. w sumie to maja tak po ok 9 cm średnicy![]()
brumek @ 31 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=654649żle się wyraziłam - chodzilo mi o to, że o są 1 cm za małe. w sumie to maja tak po ok 9 cm średnicy
aaa, gluptas ze mnie![]()
![]()
ale to moje tez sa takie w takim razie. z polowy porcji wyszlo mi 16 paczkow.
inga_xx @ 31 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=654681aaa, gluptas ze mnie![]()
![]()
ale to moje tez sa takie w takim razie. z polowy porcji wyszlo mi 16 paczkow.ale... zrobiłam też kilka takich właśnie jak rafaello, bo mój mąż uwielbia właśnie takie małe pączuszki... także zgadłaś właściwie![]()
kasha @ 11 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=447602Wiesz Aga, te pączki których nie zjedlismy to ja zamroziłam, może Ci takiego twardego wyślę, jak dojdzie to będzie akuratny do pożarcia
BeataSz @ 12 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=448120Eee, jeśli o to chodzi, to ja codziennie jem świeżutkie, bo zaraz po usmażeniu zamrażam, na drugi dzień rozmrożone nie ustępują niczym takim świeżo smażonym.Jak do pracy zanoszę, to wszyscy się dziwią jak zdążyłam tak rano pączki zrobić.O znalazłam
Ale lepiej chba te bez lukru włożyć, nie ?![]()
Nie znam się to się pytam ..
olcieek @ 31 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=655032Pytałam w innym watku ale zapytam tutaj jeszcze raz
Ponoć Kasha mroziła. I co zjadliwe są po odmrożeniu ?![]()
Jak mrozić to chyba bez lukru ?
Mam nadmiar a świeże to takie smaczne są ..ja mam nadzieję, bo idąc za jej przykładem też część zamroziłam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.