tatter @ 11 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=931173Dzis rowniez pieklam paczki, z zupelnie nowego przepisu.I...?
owieczka @ 16 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=933383Taterkowe pączki gotoweBardzo ładne!
Nieskromnie dodam, psze Pani, ze jestem oczarowana ostatnimi paczkami, wyszly bardzo puszyste, bardzo miekkie i bardzo pyszne. Ciasto luzne (podobne do Bajaderkowego), smazone z nadzieniem twardym truskawkowym dzemem z konfitura z platkow rozy...po prostu niebo!
Kuchareczka3 @ 2 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=939657A ja mam pytanie, slyszlam gdzies o paczkach ktore mozna upiec w piekarniku.![]()
Ja mam podobny problem z paczkami. W srodku są surowe, a na zewnatrz wyglądają jak super paczki ...![]()
Nie wiem co robie źle.
Może wlaśnie by mi się udały te pieczone![]()
inula @ 2 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=939668![]()
jedyne co mi przychodzi na myśl to donuty Ilonki .O pieknie![]()
![]()
Zacznę od tych donutów, potem przejdę do paczkow smazonych
Dziękuje!
inula @ 2 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=939668![]()
jedyne co mi przychodzi na myśl to donuty Ilonki .dziękuję za podlinkowanie![]()
![]()
Kuchareczka3 @ 3 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=940098O pieknie![]()
![]()
Zacznę od tych donutów, potem przejdę do paczkow smazonych
Dziękuje!Pączków raczej nie zastąpią smakiem, bo wiadomo - smażone pączki mają swój, specyficzny smak ale jak chcesz pieczone to polecam donuty![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.