franiawa @ 3 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927413Czy ciasto na chleb ,który mi poleciłas powinno mieć kosystencje ciasta na makaron?
Nie wydaje mi się, aby jakiekolwiek ciasto chlebowe miało mieć az tak zwartą konsystencję. Na ogół jest jeszcze bardziej miękkie niż ciasto pierogowe, aż do zupełnie miękkiego, które nadaje sie do pieczenia tylko w formach, bo inaczej nie utrzyma kształtu.
Franiawa, zachęcam również do studiowania konkretnych przepisów, gdzie informacje o konsystencji też są b. często zawarte. Pytanie o każdy drobiazg zabierze Ci zbyt dużo czasu, a przy okazji zrodzi kolejne pytania. To mało efektywna metoda nauki.![]()
Margot @ 26 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008354wnętrze i całość jak z prospektu paryskiej piekarniMargot
dziękuję![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.