Cinka
Member
- Maj 5, 2006
- 30,893
- 13
- 38
Ja jej jeszcze nie robiłam - nie mam mąki... ale czytałam wiele przepisów i niektórzy ziemniaki wcześniej lekko obgotowują, niektórzy dają surowe - dla pewnosci że będa ok należałoby je chyba dość cienko poroić, a może zetrzeć na grubych oczkach tarki?  
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		 żeby miały postać taką jak grubo poszatkowana kapusta.
	
 żeby miały postać taką jak grubo poszatkowana kapusta.
Sama chętnie się dowiem jak lepiej?
	
		
			
		
		
	
			
			 
	Sama chętnie się dowiem jak lepiej?
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
	 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	
 
			 
 
		 
	