Margot
Well-known member
- Cze 24, 2005
- 16,677
- 517
- 113
Maraa @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925349nie będę piekła dzisiaj, nie będę...kochana a może byś się dołączyła co
ja właśnie lecę do kuchni robić paszteciki
Maraa @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925349nie będę piekła dzisiaj, nie będę...kochana a może byś się dołączyła co
ja właśnie lecę do kuchni robić paszteciki
Maraa @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925355Dzieci nawet posprzątały po śniadaniu!
wiesz dzieci czasami tak maja od święta,żebyś się nie przyzwyczajała przypadkiem że tak już będzie zawsze
Margot @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925365
wiesz dzieci czasami tak maja od święta,żebyś się nie przyzwyczajała przypadkiem że tak już będzie zawszeNo i sprowadziłaś mnie na ziemię!
Maraa @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925373No i sprowadziłaś mnie na ziemię!
lepsza prawda choćby okrutna
A paszteciki są przepyszne, chrupiące i mięciutkie za razem -wiem ,że piszę bez sensu ale takie są
rewelacja , Joanno rewelacja
a podałam z tym Grzybowy barszczyk wigilijny. Poswix, tylko doprawiałam wodą ogórkowa po kiszonych ogórkach zamiast octu i odcedziłam
kermidt @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925446Oj jakie piekne!
Tez zrobie, bo na pewno juz nikt kapusty z grzybami jadl nie bedzie.
Tylko niestety przepis musze kombinowac, bo smietany nie wolno
Ach, jak dokucza to ograniczenie!a jakby tak dać w to miejsce jogurtu sojowego?
Maraa @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925349Mnie został farsz do uszek, bo wyjątkowo zrobiłam ich w tym roku tylko 300 sztuk, a nie jak zawsze 600Szalona kobieta...
Margot @ 27 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925376A paszteciki są przepyszne, chrupiące i mięciutkie za razem -wiem ,że piszę bez sensu ale takie są
rewelacja , Joanno rewelacjaBardzo się cieszę, że Ci smakowały. Moja rodzina też za nimi przepada.
Joanna @ 28 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=925548Hmmm..... Chyba je będziesz musiała upiec jeszcze raz, by się o tym przekonać...jedyne wyjście , tym bardziej ,że Cinka chwali zimne też
Kermidt, ja się przyznam ,że czasami robię takie minimalistyczne paszteciki-maka , woda , olej , przyprawy , drożdże i nadziewam czym popadnie , u mnie w rodzinie bardzo lubią
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia