matylda @ 17 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063344może zrobić ciasto wieczorem, wstawić do lodówki, rano wałkować, nadziewać, piec?ja bym tak zrobila.
nie mniej jednak mozna je zrobic dzien wczesniej, przechowac np w lodowce, a na drugi dzien przed konsumpcja poprostu odgrzac w piekarniku.
tillandsja @ 28 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1067706alez sie ciesze, u mnie jak co roku takze goscily na stole, byc moze zrobie porcje na sylwestra jesli uda mi sie wczesniej z pracy wrocic.Witam
Jestem raczej skrytym czytelnikiem cincinka ale jak zobaczyłam PASZTECIKI mówię sobie'o nie,milczec w takiej sprawie nie można')
Przepis ten dostałam 2 lata temu od mojej siostry która tez buszuje na tych stronach.i od razu przypadł mi do gustu.Natomiast mojemu mężowi za to nie bardzo.Mimo to,pozwoliłam sobie rok temu ponownie je zrobic na święta i ...normalnie szoku doznałam nie małego bo pyszne paszteciki zaczęły znikać ze stołu w błyskawicznym tempie))))
Są tak pyszne .że jak słyszę wigilia to zaraz myślę-PASZTECIKI
NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia