kermidt @ 12 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=854902To prawda, gotowcowanie jest odpowiednia nazwa. Ale nie kazdego stac na prawdziwe gotowanie i przygotowanie wszystkiego od A do Z chociazby czasowo. Tylko czy ladniej i latwiej nie zagladac co ktos inny ma na talerzu?Witam,
Ale fajne forum![]()
W statystykach blogu zauważyłam, że wywołałam niewielką dyskusję
Jedna rzecz - autorka nie zapraszała mnie na obiad do siebie do domu (gdzie bym zjadła, pochwaliła i na pewno nie obsmarowywała w internecie, albowiem grzeczność tak), a umieściła przepis na ogólnodostępnym fotoblogu kulinarnym, przepis wpadł mi w oko i odniosłam się do niego. Tak więc proszę mi nie imputować zaglądania ludziom w talerze ;p
Pozdrawiam wszystkich![]()
Gladys_g
fizjo83 @ 13 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855203A ja mam pytanko.Kuszą mnie te udka.Uwielbiam majonez i ketchup.CZy można zrobić tak piersi kurzęce?I czy bardzo czuć ten majonez?Można - stronę wcześniej autorka o tym pisała.
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=779743
Ja osobiście majonezu w nasmarowanym nim mięsie do pieczenia nie czuję. On się rozpływa i nie smakuje jak "żywy" majonez.
.agatka. @ 23 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=867302Kasha, ja cyce piekę max. 30 minut.Czy to jest cały czas pieczenia czy tylko pierwszy etap przed otwarciem naczynia?
kasha @ 24 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=867309Czy to jest cały czas pieczenia czy tylko pierwszy etap przed otwarciem naczynia?Czas całkowity. A jak sobie przykryjesz i kiedy odkryjesz to nie ma wpływu na ten czas.
Po pół godzinie cycki są upieczone, ale jeszcze nie wiórowate.
.agatka. @ 24 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=867340Czas całkowity. A jak sobie przykryjesz i kiedy odkryjesz to nie ma wpływu na ten czas.
Po pół godzinie cycki są upieczone, ale jeszcze nie wiórowate.Dziękuję![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.