Margarete @ 30 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1055653Caritko, dostalam maila, ze w poniedzialek zostala wyslana do mnie paczka. Nie wiem, jak dlugo bedzie szla. Ale mysle, ze jeszcze nie ma swiatecznego przepelnienia. Foremki w kazdym razie beda zagraniczne!
Super! Bede cierpliwie czekac![]()
Dziekuje
h-elen @ 30 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1055690hmmm, fajnie jest dostawać zagraniczne paczkiA już chiałam spełnić czyjeś życzenie![]()
![]()
![]()
CYTATMoje pokolenie czekało na te z innego kierunku... Ja niestety, nieMoje dzieci zawsze się dziwiły jako się stało, że żadnej ciotki nie mamy w świecie![]()
... Dodam, że jak podrosły, to przestała im doswierać tęnsknota za zagraniczną ciotką
Ja nie jestem zagraniczna, ja tu tylko mieszkam![]()
Gdyby bylo inaczej, znaczy sie, gdybym byla bardziej lub calkiem zagraniczna
- dalabym sie zaadoptowac![]()
![]()
![]()
ale tak... to chyba nie ma sensu![]()
![]()
![]()
h-elen @ 7 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1058442Dopisek o tesknocie moich dzieci, tak jakoś mi się przypomniała w trakcie pisania... Że fajnie mieć kontakty z meszkającymi daleko![]()
Chodziło mi raczej o granicę tę geograficznąa ja niby dobra ciotka
, która mieszka daleko chce sprawić przyjemność bliskim![]()
![]()
Podsumowując, cieszę się, że tak czy inaczej stałaś się posiadaczka katarzynki
No jeszcze nieale mysle, ze juz niedlugo![]()
![]()
Margarete @ 13 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1061282Caritko, wyslalam Ci na Priwa wiadomosc. Prosze odezwij sie. Dziekuje!Odebralam i odpisalam![]()
![]()
![]()
Złota_Reneta @ 14 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1061853Witajcie, nie wiem, czy komuś nie wyslalam przez pomyłkę prywatnej wiadomości. Włączyłam się, ponieważ poszukiwane przez Was katarzynki, jak i setki innych wzorów są już w polskim sklepie www.skladrzeczy.pl.Ja, prywatnej wiadomosci nie dostalam![]()
![]()
A link, do "skladrzeczy", podala wczesniej Helen![]()
CYTATAczkolwiek paczka z zagranicy to jeszcze większa przyjemność
Nie, nie,paczka nie bedzie z zagranicy, tylko foremka![]()
![]()
h-elen @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063981Czritko, alez piekne, równiusieńkie jak spod maszyny
-Dziekuje![]()
![]()
CYTATTak, to zapewne zasługa upragnionej foremki
Wlasnie tez tak myslei nawet lepiej smakuja![]()
![]()
Margarete @ 20 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064324Caritko, sliczne katarzynki!!!!. Myslalam po prawdzie, ze foremka wieksza troche jest, ale nie szkodzi.Dziekuje![]()
![]()
Jesli mam byc szczera, to tez myslalam, ze bedzie wieksza, ale ta wielkosc mi bardzo odpowiada.
Nie lubie zbyt wielkich piernikow, te sa w sam raz.
![]()
CYTATPiec narazie nie bede, bo jestem przykuta (hmmm) do lozka.
(...)Margarete.... - wez no Ty sie nie wyglupiaj, co?![]()
-Wracaj szybko do pelni sil![]()
Caritka @ 20 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064454Margarete.... - wez no Ty sie nie wyglupiaj, co?![]()
-Wracaj szybko do pelni sil
Caritko, dziekuje Ci!Wlasnie sie zwleklam i zeszlam na dol na krotko do komputera. Caritko, dostalam Twoja Priw. wiadomosc i prosze Cie nie pisz do mnie takich rzeczy, bo nie wolno mi sie denerwowac!
Jezeli Ci sprawilam choc drobna przyjemnosc, to bardzo mnie to cieszy!![]()
A.S. @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064923Upieklam dzisiaj - przepyszne! A ciasto fajne w obrobce
AS, ciesze sie bardzo![]()
(Dzis znalazlam ostatnia zapuszkowana katarzynke, jak widze moga dlugo lezec i nadal sa dobre)
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.