natalia @ 20 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=398052A czy zamiast amoniaku można dać sodę?W okolicy żaden sklep takowego nie posiada.Mam ten sam problem z amoniakiem![]()
nurthena @ 24 Dec 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=215972No to wklejam obiecane fotki![]()
przed lukrowaniem
http://'https://www.cincin.cc/uploads/gallery/2210.jpg'
i po lukrowaniu
http://'https://www.cincin.cc/uploads/gallery/2211.jpg'
i jeszcze dla przyjaciół![]()
http://'https://www.cincin.cc/uploads/gallery/2212.jpg'Nurthena - zdjęcia znikły, zrób coś, bo nie widzę![]()
![]()
![]()
AnnaH @ 28 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402795nie mam pojecia, ale mysle ze amoniak sprawia ze one sa kruche i caly czas miekkie.Chociaz inne przepisy zawieraja wlasnie sode a nie amoniak.Chyba nie pomoglam za bardzo
Zawsze trochębo wynika z tego, ze można próbować zastąpić sodą...![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.