Są różne szkoły, ja nie obciążam.
Joanna Moderator Członek ekipy Lis 28, 2005 35,076 8,388 113 Gru 20, 2024 #101 Są różne szkoły, ja nie obciążam.
Elka Well-known member Sty 27, 2006 4,528 2,051 113 Gru 20, 2024 #102 Wałkowałam na kilkumilimetrowej grubości blaty, pieklam i przekładałam kremem z mascarpone i bergamotką. Obciążałam Załączniki 0ZHhOram.jpg 102 KB · Wyświetleń: 12 Reakcje: Gucio, reniam_123, Eweralda i jeszcze 1 osoba
Wałkowałam na kilkumilimetrowej grubości blaty, pieklam i przekładałam kremem z mascarpone i bergamotką. Obciążałam
Joanna Moderator Członek ekipy Lis 28, 2005 35,076 8,388 113 Paź 3, 2025 #103 Wyciągam, bo będę robić, jak zwykle z połową cukru i dodatkiem żytniej mąki. Reakcje: MarthaB
qd Well-known member Sie 28, 2005 8,465 2,045 113 Paź 3, 2025 #104 Pobiłam własny rekord dojrzewającego ciasta na pierniki. W garażu stoi czterolitrowe wiaderko z ciastem, wlaśnie minął rok jak je tam odesłałam. Reakcje: Eweralda i Joanna
Pobiłam własny rekord dojrzewającego ciasta na pierniki. W garażu stoi czterolitrowe wiaderko z ciastem, wlaśnie minął rok jak je tam odesłałam.
MarthaB Well-known member Kwi 9, 2009 3,147 452 83 Paź 3, 2025 #105 Ja jeszcze poczekam, mam nadzieję, że ktoś przypomni w odpowiednim czasie Reakcje: Buka