myslisz, ze nikt nie pozna sakiewek szpinakowycha przepis na sakiewki gdzie jest? 8)
HAHAHAHHAHAHA, myslisz, ze nikt nie pozna sakiewek szpinakowych? :twisted:
no wlasnie to mnie najbardziej zdumalo w tamtej histori, ze gosc sie nie umial sprezyc i naprawde pieknie skleic sakiewek na pokoac. Ja wczoraj dim sumy po raz pierwszy w zyciu kleilam i wyszly zaskakujaco (nie tylko mnie) pieknie![]()
villanelle @ 6 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=357589Z tego co wyczytałam szybciutko z waszych postów to koszyk bambusowy nie stoi w wodzie tylko nad nią - zgadza się?Czesc, ja wprawdzie nie uzywam woka, bo nie mam, ale za to mam kazane, czyli praktycznie ta sama zasada i ksztalt. Bambusowe koszyczki uzywam to wszelkiego gotowania na parze: od wszelakich warzyw (ulubione szparagi, brokulu i kalafior mojej corki), przez drozdzowe buly, czy wlasnie chinskie pierozki. Ale dochodzac do sedna i odpowiadajac na twoje pytanie, koszyczek jest nad woda. Zreszta kiedys nawet kladlam ten koszyczek na garnek, bo mam taki z taka sama srednica, wiec nic nie wpadalo ani nie cieklo na zewnatrz. A tak wogole to witam wszystkich! Czytam juz od dluzszego czasu, ale jakos nigdy mie sie jeszcze nic nie "pisnelo"![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.