kupiony w lidlu- jeden z moich ulubionych
![]()
stymze wyjasnie jeszcze, ze ja nie lubie smaku miesa- musze je najpierw zamarynowac (wtedy uzywam i przypraw i czosnku...) i dopiero takie sluzy mi jako baza do innych potraw, a ze wczoraj nie mialam czasu to uzylam niezamarynowanej piersi...
czy mięso wczesniej należy posolić? jak ser jest najlepszy i w jakiej ilości?
zrobie w weekend jak tak chwalicie?
nic nie solić! żadnych przypraw!
Ja kupiłam Lazur.
Ilość jaka? mhm taka, żeby plasterkami mięsko przykryć.
Zrób koniecznie, nie będziesz żałować.
kamila @ 3 Oct 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=179483tylko pierś trzeba na kotlety pokroić, a nie w całościCo to znaczy![]()
![]()
Czyli piersi jeszcze na "płaty" pociachać![]()
Ilona @ 16 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=505799Co to znaczy![]()
![]()
Czyli piersi jeszcze na "płaty" pociachać
Tak, jak jest napisane. Nie rozbijałam tylko pokroiłam.
sloneczko @ 16 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=505864Obslinilam sierewelacyjne zdjecia, troche martwi mnie brak przypraw ale skoro mowicie, ze i tak jest dobre...![]()
Ja posypałam świeżo mielonym pieprzem przed położeniem sera.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.