Ilona
Moderator
- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
Joanna @ 12 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=447685To ja mam w takim razie jeszcze lepszy przepis na ciasto maślankowe, bo bez grama tłuszczu....Ale ta śmietankaaaaaaaaaaaaaaaaa
Joanna @ 12 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=447685To ja mam w takim razie jeszcze lepszy przepis na ciasto maślankowe, bo bez grama tłuszczu....Ale ta śmietankaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ilona @ 12 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=447720Ale ta śmietankaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kto by tam zwracał uwagę na takie drobiazgi......
Zastąp jogurcikiem.....
Joanna @ 12 Feb 2007 napisał:
Joanna @ 12 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=447685To ja mam w takim razie jeszcze lepszy przepis na ciasto maślankowe, bo bez grama tłuszczu....tzn bez grama tłuszczu typu masło/margaryna/olej
ja to jak zwykle zastąpię jogurtem i mam nadzieję, że będzie równie dobre
AgusiaSz @ 17 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=451003ostatnio zaczęłam się uzależniać od maślanki
Ilona @ 18 Feb 2007 napisał:
AgusiaSz @ 18 Feb 2007 napisał:
Ilona @ 18 Feb 2007 napisał:
AgusiaSz @ 18 Feb 2007 napisał:
Tobatka @ 7 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=462286Zaraz lecę mierzyć
36x26 cm, lekko zwężająca sie ku dołowiDzięki
Maślankę i jajca muszę po pracy nabyć - resztę mam
A blachę to chyba folią alu wyłożę
Tobatka @ 7 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=462293No ja wykładam, bo ostatnio drażni mnie zapach blachy, który wyczuwam w plackach.. Ale to ja - ostatnio węch mi się wyostrzyłJa mam blachę, którą tylko raz użyłam (do szarlotki Sini) i boję się, że może być jeszcze nie "przepalona"a ciasto musiwyjść
Ja bardzie czuję "posmak" blachyteż nie lubię
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.