Akulka
Member
- Gru 28, 2005
- 29,115
- 0
- 0
Ilona @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682628Ja bym zjadła z zakalcem.No ja też, zwłaszcza, że w smaku przecież dobry był, to czemu wyrzucać?![]()
![]()
Ilona @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682628Ja bym zjadła z zakalcem.No ja też, zwłaszcza, że w smaku przecież dobry był, to czemu wyrzucać?![]()
![]()
Ilona @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682656O albo zrobic bajaderki.
Pokruszyc ciasto, dodatków nawrzucac - rodzynki, migdaly, wiewiórki, jakis aromat.
Utoczyc kulki, zalać polewą i do lodówki....Czekaj - zaraz ci Akulka da wiewiórki wrzucać i kulki z nich toczyć... w lodówce trzymać - to się do TOZu nadaje![]()
![]()
Ilona @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682628Ja bym zjadła z zakalcem.
Kiedyś specjalnie nie dodam jajek skoro mówisz, ze wychodzi
Marc jadl z zakalcem![]()
ja nie moge bo mi od razu w brzuchu zaczyna sie burzaa ze przed nami byly wyprawy gorskie to zabronilam Marcowi go jesc, bo co zrobi potem wiszac na linie i majac ochote isc do ubikacji![]()
![]()
jeszcze przez te mokre wisnie ze sloika to juz byl calkiem rozpackany
ale napewno bede go robic, tym razem z jajkami![]()
Tobatka @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682746Ja OT - Ilona, jaki ładny nowy image
Dziękuję![]()
Z wisniamiTo juz w ogole bym przerobila albo zeżarła![]()
![]()
![]()
![]()
Cinka @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682662Czekaj - zaraz ci Akulka da wiewiórki wrzucać i kulki z nich toczyć... w lodówce trzymać - to się do TOZu nadaje![]()
No właśnie![]()
Ilona @ 31 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=682691Może już tu nie wejdzie![]()
Weszłam, a jednakSadystka... I ty ze mna chcesz do lasu iść co by te maleństwa na bajaderki wszelakie przerobić? Nigdy![]()
![]()
bajeczka @ 1 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=683615No jasne. bo dobry zakalec nie jest złyOtóż toA zakalec zakalcowi nie równy. Jesli jest wypieczony <czyli maka w srodku nie jest surowa>, to nie ma prawa "pogonic"
Przynajmniej mnie![]()
![]()
Akulka @ 1 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=683654No właśnie![]()
Weszłam, a jednakSadystka... I ty ze mna chcesz do lasu iść co by te maleństwa na bajaderki wszelakie przerobić? Nigdy![]()
![]()
![]()
Co Ty. Ja i zabijanie zwierząt... Najpierw musiałabym mięso zacząć jeść - ale też wątpie![]()
Tobatka @ 16 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=692138No ja na chrzciny w sobotę planuję, choć jeszcze nie wymyśliłam, z jakim owocem. Może faktycznie śliwki podpowiedziane przez Ciebie, Stefanko?
Mogę tylko pwiedzieć, że mój mąż i ja jesteśmy zachwyceni tym ciastem...te śliwki super pasują...
choć do tego ciasta pewnie wszystko pasuje bo ono samo w sobie jest super!![]()
My to ciasto z nimi uwielbiamy, zresztą nasza córeczka też....
A wczoraj wpadł na chwilkę teść , więc dziś muszę znów piec bo już nic nie zostało....![]()
Tobatka @ 22 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=694742U mnie wszyscy się nabierają i nie wierzą, że to nie drożdżoweDlatego ja je nazywam "udawany drożdżowiec"![]()
U mnie też, nawet ostatnio musiałam udawadniać, że tam nie ma drożdży podając przepis![]()
Jutro znowu je upiekę....i ciepnięte do kompletu![]()
Pozdrawiam!!!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.