agrzesia @ 3 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=555583zrobilam i ja. z jablkami i jezynami. wyglada na smaczne, pachnie bosko...Nieprawda!![]()
To ja robiłam z jabłkami i jeżynami![]()
![]()
Umówiłyśmy się? bo nie pamiętam![]()
Ludowa @ 5 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=556832Tobatko, ja się tu zalogowałam głównie po to, żeby Ci oddać pokłon za przepis![]()
Nooooo ja nie mogęwiększej pochwały temu przepisowi już chyba nie trzeba![]()
![]()
Cinka @ 5 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=556910Nooooo ja nie mogęwiększej pochwały temu przepisowi już chyba nie trzeba![]()
![]()
![]()
Cóż, tak lubię to ciasto, żem się musiała wpisać. A żeby się wpisać, to trza się zarejestrować, nie?![]()
Ale może ową rejestrację również w innych wątkach wykorzystam, a co![]()
Ludowa @ 6 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=557051Ale może ową rejestrację również w innych wątkach wykorzystam, a co
Zaszalej![]()
Witaj na forum![]()
Ludowa @ 5 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=556832Tobatko, ja się tu zalogowałam głównie po to, żeby Ci oddać pokłon za przepis
Normalnie aż się zaczerwieniłam z wrażenia i dumy i.. i w ogóle cieszę się![]()
![]()
![]()
![]()
Ale teraz koniecznie musisz wykorzystać już to logowanie, bo tu jest maaaasa perełek![]()
Tobatka @ 6 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=557061Ale teraz koniecznie musisz wykorzystać już to logowanie, bo tu jest maaaasa perełek
Niektóre perełki są trochę trudneAle takie jak Twoja to minimum wysiłku i maksimum pyszności. I takie ciacha lubię najbardziej.![]()
![]()
Ludowa @ 6 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=557379Niektóre perełki są trochę trudneAle takie jak Twoja to minimum wysiłku i maksimum pyszności. I takie ciacha lubię najbardziej.![]()
O, kogo me piękne oczy widzą![]()
lullaby @ 6 Aug 2007 napisał:
Ludowa @ 6 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=557579...
Ale przywitać Ludowej na powitalnym to już nie łaska, co? Tylko off topy na maślankowym się robi
O i Sylwuś dostałyśmy nauczkę![]()
Asiulek @ 13 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=561671Czy ktoś robił już z gruszkami?? zastanawiam się czy nie zrobić z gruszkami i cynamonem, co myślicie drogie panie?Rób, rób![]()
Co prawda z gruszkami i cynamonem nie robiłam, ale jadłam dziś te pyszne owocki z tą najpyszniejszą w świecie przyprawą do obiadu (z makaronem) i było super. Gruszki i cynamon to zdecydowanie dobre połączenie.![]()
A gruszki, cynamon i maślankowe, i kruszonka...![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.