Sinistra @ 27 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=731967Nie mam czasu na studiowanie całego wątku, a nie pamiętam- ktoś zamienił olej na rozpuszczone masło/margarynę. jak myślicie można dodać miks oleju i rozpuszczonego masła?
[tymczasem zabieram sie do czytania- ile zdołam, tyle przestudiuję]Chyba się trochę spóźniłam z odpowiedzią, bo przez tyle czasu na pewno ją znalazłaśCo prawda ja nie zastępowałam w tym cieście oleju, ale kiedyś przy robieniu muffinek zabrakło mi masła i proporcje dopełniłam olejem. To ciasto robi się podobnie do muffinkowego (pod względem grudek), więc myślę, że miks nie zaszkodzi![]()
![]()
Lud_ @ 10 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736796Zastanawiam się, czy przez ten wątek przewinęła się chociaż jedna negatywna opinia na temat tego pysznego ciasta
hmnn czegoś co jest tak proste i pyszne chyba nie można krytykować![]()
nominuje to ciasto na sytuacje kryzysowe w moim domu ;d składniki zawsze pod ręka i zawsze szybko![]()
Azazelle @ 10 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=748866Imponujący wątek.
Pokaż załącznik 32352Tak wątek imponujący, ale Twoje ciasto i zdjęcia to istne dzieło !!![]()
Malwunia @ 10 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=748930Twoje ciasto i zdjęcia to istne dzieło !!
Azzie, zdradź jakim aparatem robisz tak wspaniałe zdjęcia.![]()
Sinistra @ 11 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749105Azzie, zdradź jakim aparatem robisz tak wspaniałe zdjęcia.
Służę![]()
Stary Nikon Coolpix 3700, rozdzielczość całe 3.2 megapikseli. Częściowo zepsuty, bo mu przesłona od obiektywu odpadła i sprężynka wystaje![]()
Właśnie się przymierzam do kupna czegoś lepszego![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.