- Wrz 17, 2004
- 45,266
- 6
- 0
Dojrzale owoce pigwowca umyc i pokroic na czastki (jak pomarancz) usuwajac gniazda nasienne. Zasypac cukrem. Przechowywac w lodowce. 
Owoce puszcza sok, ktory powinien je zakrywac.
Uzywac do herbaty razem z powstalym syropem.
Doskonala w czasie zimy. Bogate zrodlo witaminy C.
Moze i pasteryzowac mozna <!--emoid --><!--endemo-->  choc z drugiej strony wysoka temperatura zabija  <!--emoid
--><!--endemo-->  choc z drugiej strony wysoka temperatura zabija  <!--emoid --><!--endemo-->
--><!--endemo-->
	
		
			
		
		
	
			
			Owoce puszcza sok, ktory powinien je zakrywac.
Uzywac do herbaty razem z powstalym syropem.
Doskonala w czasie zimy. Bogate zrodlo witaminy C.
Moze i pasteryzowac mozna <!--emoid
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
 
		 
	 
	 
 
		