Elzunia
Well-known member
- Kwi 8, 2011
- 5,180
- 594
- 113
To jeszcze dopisze.
Moj chleb juz w trakcie wyrabiania mial jakas dziwna konsystencje, dodalam 1,5 lyzki maki i pozniej juz ciasto nie bylo takie jak zawsze, nie bylo plastyczne, bardziej zbite. 3 razy odgazowywane i skladane i nie uroslo prawie nic. Dalam do lodowki, rano, powiedzialabym, ze nie uroslo tylko uformowalo sie. Nacielam, wlozylam do piekarnika i dopiero tam nabral pieknych ksztaltow. Bardzo smaczny. Nie wiem czemu to przypisac bo maka ta sama, robilam tak jak zawsze.
Moj chleb juz w trakcie wyrabiania mial jakas dziwna konsystencje, dodalam 1,5 lyzki maki i pozniej juz ciasto nie bylo takie jak zawsze, nie bylo plastyczne, bardziej zbite. 3 razy odgazowywane i skladane i nie uroslo prawie nic. Dalam do lodowki, rano, powiedzialabym, ze nie uroslo tylko uformowalo sie. Nacielam, wlozylam do piekarnika i dopiero tam nabral pieknych ksztaltow. Bardzo smaczny. Nie wiem czemu to przypisac bo maka ta sama, robilam tak jak zawsze.