Puchatkowa babka drożdżowa z szynką i z żółtym serem.

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
zrobiłam ją dziś znowu i znacznie zmniejzyłam ilośc oliwy (do 1/ szklanki) - co? nie jest już tk błyszcząca
icon_sad.gif
 

imamcia

Member
Lis 29, 2005
2,398
0
36
CYTATAlbo ja jestem ślepa albo w składnikach nie widzę oliwy
a to za przeproszeniem, jesteś . Jak byk stoi w składnikach: po winie :mrgreen:
mam nadzieję, że się nie obrazisz
 

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
hm... cos skopsalam
 

imamcia

Member
Lis 29, 2005
2,398
0
36
Ja robiłam zgodnie z przepisem, a piekłam w formie mufinkowej, bo akurat babkowa pożyczyłam. Bałam się powaszych komentarzach, że będę wydłubywała z foremek, ale wszystko było ok. A do ciasta dodałam jeszcze troche oregano, bo lubię :mrgreen:
Lepiej mi smakowała na drugi dzień, kiedy resztki wyjadałam :mrgreen:
dodaję zdjęcie
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy