- Gru 22, 2004
- 5,057
- 415
- 83
Pieke tylko raz w roku i chyba rzeczywiście teraz to najlepsza pora.
Muszę tylko dokupić razowej maki żytniej.
Muszę tylko dokupić razowej maki żytniej.
mirabbelka @ 13 Dec 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1669807Pieke tylko raz w roku i chyba rzeczywiście teraz to najlepsza pora.
Muszę tylko dokupić razowej maki żytniej.U mnie to dwa razy do roku i teraz przyszedł czas. Polecam sprawdzenie mąk z "Młyn w Rynku" .
Krystyna9 @ 13 Dec 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1669808Piękny.
Jak miło że zachodzisz na forumKrysiu, cały czas jesteśmy na podglądzie
Chyba dobrze myślisz, ale z papieru bym jednak zrezygnowała. On mi jakoś do pumpernikla nie pasujeW moim piekarniku srebrne blaszki w zasadzie nie mają racji bytu - nie rumienią. Ale ale, ponieważ pumpernikel sie zaparza a nie piecze w sensie rumieni, to może da radę i srebrnym blachom i papierowi do spółki?
Nie chcę ryzykować, będę piekła w wysmarowanych teflonowanych ciemnych foremkach 33x11.Chyba dobrze myślisz, ale z papieru bym jednak zrezygnowała. On mi jakoś do pumpernikla nie pasuje
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia