- Gru 22, 2004
- 5,158
- 531
- 113
Pieke tylko raz w roku i chyba rzeczywiście teraz to najlepsza pora.
Muszę tylko dokupić razowej maki żytniej.
Muszę tylko dokupić razowej maki żytniej.
mirabbelka @ 13 Dec 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1669807Pieke tylko raz w roku i chyba rzeczywiście teraz to najlepsza pora.
Muszę tylko dokupić razowej maki żytniej.U mnie to dwa razy do roku i teraz przyszedł czas. Polecam sprawdzenie mąk z "Młyn w Rynku" .
Krystyna9 @ 13 Dec 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1669808Piękny.
Jak miło że zachodzisz na forum
Krysiu, cały czas jesteśmy na podglądzie![]()
Chyba dobrze myślisz, ale z papieru bym jednak zrezygnowała. On mi jakoś do pumpernikla nie pasujeW moim piekarniku srebrne blaszki w zasadzie nie mają racji bytu - nie rumienią. Ale ale, ponieważ pumpernikel sie zaparza a nie piecze w sensie rumieni, to może da radę i srebrnym blachom i papierowi do spółki?
Nie chcę ryzykować, będę piekła w wysmarowanych teflonowanych ciemnych foremkach 33x11.Chyba dobrze myślisz, ale z papieru bym jednak zrezygnowała. On mi jakoś do pumpernikla nie pasuje![]()
Mój od przedwczoraj odpoczywa na balkonieUpieczony!!! Po 9 godzinach wygrzewania w piekarniku w całym domu zapachniało słodem i … pumperniklem
Jeszcze kilka godzin i będziemy próbowali
Pokaż załącznik 112951
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.