Johasia @ 19 Jan 2010 napisał:
Joanna @ 19 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=934769Śliwki? Marcepan?o tak i morelowy i wiśniowy
a poncz może być herbaciany
Joanna @ 19 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=934776Robiłam kiedyś "masę" do tortu dla bezmlecznego alergika z jakiegoś soku plus proszek budyniowy.
Była bardzo smaczna.ja robię karpatkę zawsze na soku z ananasa -potem dalej jak normalna budyniowa , owoce siekam i wrzucam na końcu do masy
taka lubią , bo taką robiłam dla mojej siostrzenicy jak była na diecie bezmlecznej ( masło można było używać)
Johasia @ 19 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=934811Proszek budyniowy = mąka ziemniaczana?Proszek budyniowy= budyń w proszku, na przykład taki:
http://www.winiary.pl/produkty_produkt.asp...p;productID=199
moni20 @ 10 Aug 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1013698tez bym z mila checia posmakowala
i ja![]()
![]()
ale pysznie się pyszni ten tort , cudo
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.