" niby ajerkoniak" z mleka skondensowanego*

Caritka

Member
Mar 14, 2005
10,541
0
36
Morelka @ 19 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1094731mam pytanie, bo własnie chce sie za to zabrac. Skoro jest tylko 100 ml spirytusu to ile gotowego trunku wyjdzie? bardzo prosze o szybką odpowiedz
icon_biggrin.gif
wink.gif


Caritka @ 24 Aug 2005 napisał:
index.php?act=findpost&pid=163291Tez zrobilam ze spirytusem.
Mialam butelke 0,7 i nic mi nie zostalo, zeby sprobowac na cieplo....
(...)
Carmel @ 17 Dec 2007 napisał:
 

jaasmina

Member
Lis 11, 2010
76
0
0
Robiłam już kilka razy jest przepyszny.Raz kiedy już podgrzałam mleko z cukrem okazało się,że nie mam kawy,dodałam 4 kostki gorzkiej czekolady.Moja córka(wielbicielka czekolady)była zachwycona.
 

kero

Member
Wrz 7, 2014
542
0
0
Zrobiłam
wink.gif
ale moja wersja też się różni bo miałam mleko skondensowane ale słodzone więc nie użyłam już cukru i zamiast kawy dałam 3 łyżki czekolady w proszku, wyszło przepyszne a jak się wychłodziło to jest taki fajny gęsty jak trzeba
bussi.gif